Autoverhuur Alajuela

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Alajuela

Vind goedkope autoverhuur in Alajuela door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alajuela. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alajuela

Autohuur Alajuela
Auto huren Alajuela

De stad is centraal gelegen in Alajuela Costa Rica, op slechts 20 mijl ten noordwesten van de hoofdstad San Jose.De stad is de provinciale hoofdstad, en heeft 43.000 inwoners (2012). Alajuela is gelegen op een plateau 952 meter boven de zeespiegel – in een aantrekkelijke landbouwgrond.

De stad is een belangrijk handelscentrum en een groot transport hub voor het hele land. Alajuela verbindt de hoofdstad met de noord-westelijke deel van Costa Rica.

Alajuela is gelegen aan de voet van een nationaal park, waar u kunt bezoeken de actieve vulkaan Poás (2704 m). Dit is de stad de grootste toeristische attractie, toeristische bussen rijden dagelijks tussen Alajuela en Poás. Volcano’s krater is 300 meter diep en heeft een diameter van 1,5 km – waardoor het de wereld 3 grootste actieve krater.

De stad is verder een beschermd historisch centrum uit de jaren 1800, en een attractie is Alajuela kathedraal uit 1854. Ook het stadhuis uit 1914 en de kerk “Iglesia La Argonia” uit 1941 is een bezoek waard. De kerk staat bekend om zijn prachtige gevel in barokstijl.

Alajuela is de thuisbasis van de nationale held Juan Santamaria en de stad zijn beide een bronzen standbeeld en een museum ter ere van hem.

Andere bezienswaardigheden in en rond de stad zijn onder een cultuurhistorisch museum – gevestigd in een gebouw uit 1874, een vlinder park, een dierentuin en een botanische tuin – grote collectie van orchideeën.

Het land de belangrijkste internationale luchthaven Juan Santamaria International Airport, 3 mijl ten zuiden van het centrum van Alajuela gelegen.