Autoverhuur Spanje

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Spanje

Vind goedkope autoverhuur in Spanje door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Spanje. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Spanje

Autohuur Spanje

Auto huren Spanje

Spanje is op het Iberisch schiereiland in Zuid-Europa, en grenst in het noorden tegen Andorra en Frankrijk, in het zuiden aan Gibraltar en de Middellandse Zee en in het westen door Portugal.Eilandengroep Balearen met een dergelijke Mallorca, Menorca en Ibiza en de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan zijn ook onder Spain.

Spanje is Europa’s 4e de meeste landen, en heeft 40,5 miljoen inwoners (2010). Het land is administratief verdeeld in 50 regio’s. De hoogste berg is de Mount Teide – die 3718 meter meet

De hoofdstad van Spanje is Madrid, gelegen in het land op de Spaanse hoogvlakte.Madrid heeft 6 miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied en is de grootste en meest dichtbevolkte stad in Spanje. Madrid is ook het land met de administratieve, financiële en culturele centrum en een groot verkeersknooppunt.

In het algemeen, heeft Spanje een mediterraan klimaat langs de kust in het zuiden en oosten, Atlantisch klimaat langs de kust in het noorden, continentaal klimaat in het interieur.

Spanje staat bekend als een zeer populaire toeristische bestemming en ontvangt ongeveer 60 miljoen bezoekers per jaar. De regio’s in het noordoosten Catalonië en Andalusië in het zuiden en de eilanden in de Atlantische Oceaan is de meest bezochte toeristische gebieden. Spanje is bekend als een favoriete bestemming voor wie op zoek is naar zon en strandvakanties langs de kust, maar het land is ook bekend om zijn cultureel toerisme.

De belangrijkste luchthaven van Spanje is Madrid Airport – Barajas, gelegen net buiten het centrum van de hoofdstad.Anders Internationale luchthaven van Barcelona en Palma de Mallorca International Airport een aantal van de drukste luchthavens van het land.

Bestemmingen

Menu