Autoverhuur Vigo

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Spanje
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Vigo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Vigo

Vind goedkope autoverhuur in Vigo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vigo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vigo

Autohuur Vigo
Auto huren Vigo

De havenstad Vigo is gelegen in het noordwesten van Spanje – De Atlantische – en heeft ongeveer 300.000 inwoners (2011).Vigo is gelegen in de provincie Pontevedra – in de buurt van de grens met buurland Portugal – en is de grootste stad van Galicië.

Vigo is een belangrijke industriële stad en een belangrijk commercieel centrum voor de regio. De stad heeft ook een eigen universiteit – met ongeveer 20.000 studenten.

Vigo heeft een aantal toeristische attracties – waaronder het historische centrum “Casco Vello”. Hier ligt de kerk “Iglesia de Santa Maria Castelo” en “Iglesia de Santiago de Bembrive” – ​​beide uit de 1100S. Op een heuvel boven de oude stad kasteel “Castillo del Castro” uit de jaren 1600, dat is ook een populaire bestemming.

Andere bezienswaardigheden in Vigo zijn het moderne centrum van de stad met moderne gebouwen en brede straten en de drukke winkelstraten “Principe”, “Urzaiz” en “Grand Via”.

De stad is verder een maritiem museum, een museum, een museum – en dat is een van de belangrijkste musea voor moderne kunst in Spanje, een maritiem museum, een museum omgeving (“Naturova”) – met interactieve tentoonstellingen en een etnografisch museum.

Een attractie voor het hele gezin is de stadsdierentuin. Vigo heeft ook een aantal mooie stranden, en “Playa de Samil” is de grootste en meest bezochte.

De stad van de internationale luchthaven – Vigo Peinador Airport – 8 mijl ten oosten van het centrum gelegen.