Autoverhuur Portugal

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Portugal

Vind goedkope autoverhuur in Portugal door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Portugal. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Portugal

Autohuur Portugal

Auto huren Portugal

Portugal is op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa en grenst in het noorden en oosten aan Spanje.Het land de kustlijn in het westen en zuiden van de Atlantische Oceaan. Portugal heeft ongeveer 10,7 miljoen inwoners (2010).

De hoofdstad Lissabon ligt ten zuidwesten van het land, en heeft 475.000 inwoners.Lissabon is prachtig gelegen aan de noordelijke oever van de rivier de Tejo – ongeveer 15 km van de Atlantische Oceaan.

Andere belangrijke steden in Portugal is Porto (235 000 inwoners) en Amadora (182 000 inwoners).

De natuur in Portugal is gevarieerd, en de rivier de Taag – die verdeelt het land in twee – markeert een onderscheid te maken tussen de bergen in Noord-Portugal’s landschap en het zuiden van Portugal vlaktes. Ver naar het zuiden reizen landschap weer in een paar hoge bergkammen, voordat het weer valt in de meest zuidelijke regio van Portugal – Algarve. In aanvulling op het vasteland van Portugal land ook de vulkanische eilanden van de Azoren en Madeira in de Atlantische Oceaan.

Portugal is een goed bezochte vakantiebestemming. Veel mensen willen culturele Lissabon, die ook bekend staat om zijn vele musea en hun spannende historische gebouwen met kloosters en forten te ervaren. De meest populaire toeristische bestemmingen anders vinden op de kust van de Algarve en het eiland Madeira.

Belangrijkste luchthaven van Portugal, internationale luchthaven van Lissabon, vlak naast de hoofdstad.Anders Faro Airport in de Algarve en Madeira International Airport op Funchal op Madeira grote luchthavens voor veel chartermaatschappijen.

Bestemmingen

Menu