Autoverhuur Coimbra

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Coimbra

Vind goedkope autoverhuur in Coimbra door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Coimbra. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Coimbra

Autohuur Coimbra
Auto huren Coimbra

Coimbra is een stad gelegen in het centrum van Portugal, in het bijzonder de oevers van de rivier de Mondego.De stad wordt beschouwd derde meest Portugal is belangrijk na Lissabon en Porto, met een bevolking van ongeveer 150.000 (2010).Wanneer het hele grootstedelijke gebied, wordt de bevolking steeds meer tot bijna 430.000. Coimbra is het administratieve centrum van zowel de wijk met dezelfde naam als de stad en de regio Centro.

De stad strekt zich uit haar historische wortels terug tot de oudheid. Overblijfselen uit deze periode nog steeds bestaan, met inbegrip de fundamenten van een oude aquaduct en een “kryptoportikus” onder het paleis van de oude bisschop. Het paleis herbergt een museum – “Museu Machado de Castro.” Coimbra was de periode 1139-1256 de Portugese hoofdstad.

Universiteit van Coimbra werd reeds opgericht in 1290, het maken van Portugal’s oudste – en een van de oudste in Europa. Met haar prachtige gebouwen, het is ook een van de populairste attracties van de stad.

Coimbra heeft veel aantrekkelijke en aangename groene ruimten (parken, speeltuinen, tuinen en bossen). De meest populaire park in de stad is de botanische tuin, in de buurt van de universiteit. Een andere populaire bestemming is het natuurgebied, dat ook sites in een paar naburige gemeenschappen van Coimbra.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Coimbra Airport, gelegen 7 km ten zuidwesten van de stad.