Autoverhuur Italië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Italië

Vind goedkope autoverhuur in Italië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Italië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Italië

Autohuur Italië

Auto huren Italië

Italië het zuiden van Europa, en heeft een grens gemeen met Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië in het oosten.Binnen de Italiaanse grens is ook lilliputter staten van San Marino en Vaticaanstad. Italië Een van de oorspronkelijke EU-landen.Het land beslaat een totale oppervlakte van iets meer dan 300 000 km2 en heeft een bevolking van bijna 60 miljoen (2010).

Italië bestaat voornamelijk uit de Apennijnen schiereiland, een groot schiereiland in de Middellandse Zee en de twee belangrijkste eilanden van Sicilië en Sardinië.In het noordoosten ligt de Adriatische Zee, in het zuidoosten de Ionische Zee in het zuidwesten, en de Tyrrheense Zee in het noordwesten Ligurische Zee.

De hoofdstad van Italië is Rome, die ongeveer 2,7 miljoen inwoners heeft. Andere belangrijke en populaire steden Milaan, Florence, Venetië, Napels en Palermo.

Er zijn een heleboel van de bergen in Italië. Langs het schiereiland – van zuid naar noord – stretching Apennijnen bergketen totdat het voldoet aan de Alpen, waar enkele van de hoogste berg van Europa is gevestigd. Vermeld moet ook de “slapende” vulkaan Vesuvius bij Napels en de actieve Etna op Sicilië. Anders wordt het land doorsneden door een aantal rivieren, waaronder Po (wat belangrijk is voor de vruchtbare Po-vlakte in het noorden), de Arno en de Tiber (die loopt door Rome).

Italië is een van de meest populaire toeristische bestemming van Europa vanwege de rijke geschiedenis, de vele culturele schatten en de wereldberoemde eten en wijn cultuur. Het land heeft een aantal bewaard gebleven Oudheden (waaronder de uitgegraven steden Pompeii Herculanum door Napoli ) – en alle oude centrum van de hoofdstad Rome is een UNESCO World Heritage Site.

Grootste en drukste luchthaven van Italië is Fiumicio International Airport (“Leonardo da Vinci”) buiten Rome.Andere belangrijke internationale luchthavens Milan Airport – Malpensa en Napels Airport – Copodichino.

Bestemmingen

Menu