Autoverhuur Perugia Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Perugia Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Perugia Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Perugia Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Perugia Luchthaven

Autohuur Perugia Luchthaven
Auto huren Perugia Luchthaven

Perugia San Francesco d’Assisi – Umbrië International Airport (PEG) is gelegen op 10 km ten oosten van het centrum van de stad Perugia in Midden-Italië.Dit is de enige commerciële luchthaven in de regio Umbrië.

De luchthaven, voorheen Perugia Sant ‘Egidio Airport, maar heeft gewijzigd. In het Italiaans vliegveld genaamd “Aeroporto di Perugia – San Francesco d’Assisi”.

Perugia Airport onderhouden 113.000 passagiers in 2010, maar heeft een capaciteit van 500.000 passagiers – na het vliegveld werd opgewaardeerd en gemoderniseerd in 2011.

De luchthaven is klein en efficiënt, en worden vooral gebruikt door goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Bellair, Skybridge Airops enz. Er zijn ook een aantal chartervluchten in de zomer. Sommige populaire bestemmingen van Perugia Airport is Milaan, Londen, Tirana en Brussel.

Voorzieningen voor reizigers op de luchthaven is relatief beperkt, maar er is een winkel, een kiosk en een bar in de terminal. De luchthaven is toegankelijk voor gehandicapten.

Om naar het centrum van Perugia, kan men met de bus of taxi. De busrit duurt ongeveer 20 minuten. – Afhankelijk van het verkeer. Als u een auto wilt huren in Perugia, de autoverhuurbedrijven Avis, Hertz en Europcar kantoren in de terminal op de luchthaven.