Autoverhuur Milaan

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Milaan

Vind goedkope autoverhuur in Milaan door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Milaan. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Milaan

Autohuur Milaan

Auto huren Milaan

Milaan ligt in het noorden van Italië, en is de hoofdstad van de regio Lombardije.De stad heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners (2011), terwijl het grootstedelijk gebied, inclusief voorsteden heeft een bevolking van 7,5 miljoen.

Milaan is de tweede grootste stad van Italië (na Rome ), en het land de belangrijkste industriële, financiële en commerciële centrum.De stad is ook een belangrijk verkeersknooppunt.

Milaan is gelegen tussen de rivieren Ticino en Adda in een vruchtbare vlakte, ca. 120 m

Milaan is een van ‘s werelds toonaangevende modesteden, en is een shopping paradijs voor shoppers. Daarnaast is de stad een belangrijk cultureel centrum, en staat bekend om zijn vele kerken, musea, galeries, concertzalen en theaters.

Een van de meest populaire toeristische attracties van de oude stad van Milaan met de kathedraal “Duomo” in wit marmer uit 1522. De kathedraal is de 3e grootste van Europa, en is gebouwd in de gotische stijl.

Ook de beroemde Opera house “Teatro alla Scala” uit 1778, een bezoek waard. Opera is een van de grootste ter wereld, met een 3.600 zitplaatsen.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Sempione Park met Sforza paleis uit de jaren 1400, een Leonardo da Vinci museum en kunst museum “Pinacoteca di Brera”

De stad heeft twee internationale luchthavens – Milan Malpensa Airport, 45 mijl ten noordwesten gelegen van het centrum (en de grootste) en Milan Linate Airport, dat is 10 mijl ten oosten van het centrum.

Menu