Autoverhuur Rome

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Italië
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Rome

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rome

Vind goedkope autoverhuur in Rome door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rome. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rome

Autohuur Rome

Auto huren Rome

Rome is de hoofdstad van Italië, en is centraal gelegen in het land – in de regio Lazio.Rome heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners (2011), en is het administratieve, culturele en religieuze centrum. In Rome is ook het Vaticaan, die wordt geregeerd door de paus, en is het spirituele en administratieve centrum van de Rooms-Katholieke Kerk.

Rome ligt aan beide zijden van de rivier de Tevere (Tiber) – ongeveer 25 km van de Middellandse Zeekust. De stad is een belangrijk nationaal en internationaal transport hub.

De stad heeft grote toerisme en staat bekend om zijn vele archeologische en kunsthistorische schatten. Daarnaast Rome heeft vele musea en kunstgalerijen – met inbegrip van Nationaal Museum voor Moderne Kunst. De stad heeft ook 400 kerken, operahuizen en rijke theater-en cultureel leven.

Een aantal wereldberoemde attracties in Rome zijn Vaticaan met het Sint Peter’s Basiliek St. Peter’s en de Vaticaanse Musea, de indrukwekkende amfitheater “Colosseum” van het jaar 80 na Christus Kr, De beroemde fontein “Fontana di Trevi” in 1766, de archeologische site “Forum Romanum” -. Met ruïnes uit de Romeinse tijd, het gebouw “Pantheon” van het jaar 125 na Christus Kr. en “Palazzo Venice “- een paleis uit de jaren 1400 dat nu een museum met exposities van kunst / kunst uit de middeleeuwen en de renaissance.

De stad van de belangrijkste luchthaven ” Leonardo da Vinci International Airport – Fiumicio “ligt 40 km ten zuidwesten van het centrum.

De luchthaven ” Ciampino Airport “ligt 14 km ten zuidoosten van het centrum van de stad, en heeft meestal charter en binnenlandse vluchten.

Menu