Autoverhuur VS

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Autoverhuur VS

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren VS

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in de Verenigde Staten van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in de Verenigde Staten via ons.

USA gids

Bilutleie USA
Autoverhuur VS

De Verenigde Staten van Amerika is gevestigd in Noord-Amerika en heeft ongeveer 310 miljoen inwoners (2010). Het is de derde aflevering in de film Van Mexico dezelfde tijd uit 2016. De Verenigde Staten bestaat uit 50 staten en het federale district van Colombia (District of Columbia – beter bekend als Washington D.C.). De Verenigde Staten omvat ook het noordwestelijke deel van het continent (Alaska) en de Hawaiiaanse archipel in de Stille Oceaan, evenals een aantal andere gebieden.

De Verenigde Staten is de derde president van de wereld. grootste land in de mate, na Canada en Rusland, en is ook ’s werelds machtigste staat – in termen van economie, cultuur, politiek en defensie.

Het landschap is gevarieerd en contrasterend, en heeft dus ook grote variaties klimaat-gewijs. Een van ’s werelds warmste gebieden is te vinden in Death Valley – een vallei in de Mojavewoestijn in Zuid-Californië.

Attracties

De Verenigde Staten ontvangt ongeveer 60 miljoen buitenlandse toeristen per jaar, en heeft talloze attracties en bezienswaardigheden. In het noordoosten is de hoofdstad Washington, D.C. – waar, onder andere, de hoofdstad van de stad, Washington, DC, is gevestigd in Washington, DC, waar, Het kantoor van de Amerikaanse president “Witte Huis” is gevestigd, en een beetje verder naar het noordoosten vindt u de grootste stad van de Verenigde Staten New York (8,5 miljoen inwoners), dat is een van ’s werelds belangrijkste economische en culturele hubs. In het zuidoosten is de staat Florida – die, onder andere, is een staat van de staat Florida. bekend om zijn warme klimaat, Walt Disney World en het Epcot Center. De zandstranden van Californië en beroemde steden zoals Los Angeles liggen in het zuidwesten van het land, en dwars door de Verenigde Staten vindt u de Rocky Mountains bergketen. In de staat Colorado ligt het hoogste deel van de Rocky Mountains – waar meer dan 100 pieken zijn meer dan 4.000 meter boven de zeespiegel.

Enkele van de meest bezochte plaatsen in de Verenigde Staten zijn: Times Square in New York, de Las Vegas Strip, de National Mall en Memorial Parks in Washington D.C, Faneuil Hall in Boston en Disneyworld in Florida. Andere populaire nederzettingen zijn Niagara Falls, Grand Canyon, Great Smoky Mountains (National Park) in Tennesse en Hollywood in Los Angeles.

De Grand Canyon is een van de meest bezochte toeristische attracties in de Verenigde Staten.

Amerika’s grootste steden zijn New York (8,5 miljoen inwoners – ongeveer 19 miljoen in het grootstedelijk gebied), Los Angeles (4 miljoen), Chicago (2,8 miljoen) en Houston (2 miljoen).

De Verenigde Staten heeft vele drukke internationale luchthavens – waaronder John F. Kennedy International Airport (New York), Washington Dulles International Airport, Chicago Airport, Hartsfield International Airport (Atlanta) en Seattle International Airport.

Rijden in de Verenigde Staten

Rijden in de Verenigde Staten is meestal zeer eenvoudig en eenvoudig als het gaat om het wegennet en de navigatie. De infrastructuur van de meeste steden is veel beter aangepast aan het autoverkeer dan bijvoorbeeld in veel Europese steden. De steden van de Verenigde Staten zijn nieuwer, en velen van hen groeide pas na de auto was uitgegroeid tot een gemeenschappelijk voertuig. Tegelijkertijd zijn er ook veel steden die worstelen met zeer veel verkeer en zwaar verkeer. Ondanks goede wegen kan het op sommige plaatsen, en vooral tijdens de spits, lang duren om van A naar B te komen. Buiten de steden is het veel gemakkelijker, maar ook daar kan het verkeer dicht zijn. Dit hangt weer sterk af van waar in de Verenigde Staten je gaat rijden.

Rijd extra voorzichtig als je de schoolbus benadert.

Amerikaanse verkeersregels

In sommige gebieden zijn er aanzienlijke verschillen in verkeersregels in elke staat in de Verenigde Staten. Zowel de autoriteiten in de staten als de lokale overheden kunnen bepaalde onderscheidende regels vaststellen. In het algemeen heb je nauwelijks veel behoefte om jezelf grondig in te voegen in deze, zolang je rijdt zorgvuldig en normaal. Onder de dingen die je aandacht besteden aan zijn:

 • In de Verenigde Staten, rijden aan de rechterkant van de weg.
 • De bestuurder en alle passagiers moeten een veiligheidsgordel dragen.
 • Rijd extra voorzichtig als je een schoolbus benadert. Op de meeste plaatsen is het niet toegestaan om schoolbussen in te halen die zijn gestopt bij een bushalte.
 • Op de meeste plaatsen is het toegestaan om rechtsaf te slaan bij verkeerslichten bij rood licht. Als dit niet is toegestaan, zal het normaal gesproken het teken zijn.
 • Als u tijdens het rijden door de politie wordt tegengehouden, parkeer dan aan de rechterkant van de weg, stop de motor van de auto en houd beide handen zichtbaar op het stuur van de auto. Verlaat de auto niet tenzij de politie je vraagt om dit te doen.
Snelheidslimieten in de Verenigde Staten worden bepaald door elke gedeelde staat.

Snelheidslimieten in de VS

In de Verenigde Staten bepaalt elke staat welke snelheidslimieten van toepassing zijn binnen de betreffende staat. Lokale overheden kunnen ook hun eigen verlaagde maximumsnelheid bepalen in gebieden die zij beheren.

De snelheidslimieten worden weergegeven door borden, en de meest voorkomende grenzen die u tegenkomen zijn tussen de volgende:

 • Steden, steden en woonwijken: vaak tussen de 20 en 40 mijl/u (32 – 64 kilometer/u).
 • Landwegen: vaak tussen de 45 en 65 mijl/u (72 – 105 kilometer/u).
 • Snelwegen: vaak tussen de 55 en 75 mijl/u (89 – 121 kilometer/u).
Een federale wet is in alle staten van toepassing op de grenzen van alcohol, en sommige staten hebben aanvullende bepalingen van de federale wet.

Alcohollimieten in de Verenigde Staten

De wetten voor alcohollimieten (en andere stoffen) zijn in de Verenigde Staten iets anders dan in onder andere Europa. Op dit gebied, het land heeft een federale wet die van toepassing is in alle staten, en in sommige staten zijn er lokale aanvullende bepalingen van de federale wet.

De federale wet stelt een 0,08% limiet voor particuliere automobilisten als de limiet op de vraag of de relatie strafbaar is of niet. De straf voor strafbare feiten varieert echter sterk ten opzichte van de betrokken staat, en natuurlijk ook met betrekking tot de vraag of u een ongeval hebt veroorzaakt, schade aan andere personen/materialen, enzovoort.

In sommige staten is er ook een lagere alcohollimiet– maar waar overtreding niet als een strafbaar feit wordt beschouwd. Een voorbeeld is de staat Colorado, waar de limiet is vastgesteld op 0,05%. Als u een alcoholgehalte van meer dan 0,05% hebt, maar minder dan 0,08%, zal dit normaal gesproken resulteren in een boete. Als het alcoholgehalte in het bloed hoger is dan 0,08%, kan dit leiden tot zwaardere straffen.

Aanbevolen autoverhuur diensten

De Verenigde Staten is ontworpen voor huurauto excursies, ongeacht welke staat of stad u bezoekt. De wegen zijn consequent goed, het land heeft een unieke auto cultuur en relatie met het rijden, en dus zijn er veel bekende rijroutes in de Verenigde Staten. Hier zijn enkele van de meest populaire.

Van de Atlantische Oceaan naar de Stille Oceaan

Velen dromen van het besturen van de Verenigde Staten van kust tot kust, en dan meestal tussen New York en Los Angeles. Het is heel goed mogelijk om een dergelijke reis te maken met een huurauto, zolang je genoeg tijd hebt. De tijd zal natuurlijk afhangen van welke route u kiest en hoe lang u wilt besteden aan elke stop langs de weg. Hieronder ziet u de afstanden en efficiënte rijtijd voor enkele van de typische wegkeuzes.

 • De kortste route tussen New York en Los Angeles loopt via Chicago en Las Vegas, onder andere – De afstand is 4490 kilometer / efficiënte rijtijd is ongeveer 40 uur.
 • New York naar Los Angeles via onder andere Nashville, New Orleans,Houston en Phoenix – De afstand is 5327 kilometer / efficiënte rijtijd is ongeveer 49 uur.
 • New York naar Los Angeles via Chicago, Minneapolis, Missoula, Seattle en San Francisco , onder andere – De afstand is 6.420 kilometer / efficiënte rijtijd is ongeveer 60 uur.

Als u bijvoorbeeld de kortste route rijdt en een efficiënte rijtijd van 6 uur per dag hebt, neemt u de reis van kust tot kust 1 week.

Als u uw reis door San Francisco kiest, u de beroemde Golden Gate-brug inhalen.
Route 66 is een legendarische rijroute in de Verenigde Staten, die veel mensen willen ervaren.

Us Route 66

Route 66 is een legendarische rijroute die oorspronkelijk (1926) van Chicago naar Los Angeles ging. De wegen in de route zijn gemarkeerd met hun eigen Route 66 borden. De route is meerdere keren gewijzigd en wegen die oorspronkelijk niet zijn opgenomen, zijn toegevoegd. In de afgelopen jaren, echter, heeft de V.S. Route 66 een renaissance geleden en wordt nu beschouwd als belangrijk monument in de Verenigde Staten. Velen krijgen een comfortabele huurauto wanneer ze de Verenigde Staten bezoeken, en nemen een ontdekkingsreis langs delen van de beroemde rijroute. Hieronder ziet u de afstand en efficiënte rijtijd als u de huidige versie van de gehele Route 66 wilt aanpakken.

 • Us Route 66 tussen Chicago en Los Angeles – De afstand is 3.666 kilometer/efficiënte rijtijd is ongeveer 50 uur.
 • Houd er rekening mee dat de tijd die hier wordt doorgebracht van toepassing is als u zich consequent houdt aan de wegen in Route 66. U rijden tussen de twee steden bijna 20 uur sneller als je vasthouden aan de beste wegen.
Veel van de reis gaat door de woestijn, maar er zijn verschillende spannende bezienswaardigheden langs de weg.

Los Angeles naar Las Vegas

Voor jongeren in Californië, de rit naar Las Vegas is bijna een soort van rituele test die “iedereen” heeft om door te gaan. Deze route is bekend ook buiten de Verenigde Staten, en beschreven in vele films, boeken, tv-shows en liedjes. Hoewel het grootste deel van de reis door de woestijn gaat,zijn er tal van mogelijkheden voor spannende bezienswaardigheden,eetgelegenheden en vreemde musea om onderweg te stoppen. Als u door de kleine steden Victorville en Barstow rijdt, u bogen op het besturen van delen van Route 66.

 • Los Angeles naar Las Vegas via Route 66 – De afstand is 460 kilometer/efficiënte rijtijd is 4 uur en 30 minuten.

De Pacific Coast Highway

Voor degenen die Een bezoek aan Californië, de drive op de Pacific Coast Highway is een geweldige manier om de staat te leren kennen. Het stuk wordt ook wel California State Route 1 genoemd. Dit is een van de mooiste routes in de wereld, en vrijwel de hele reis gaat direct naast de Stille Oceaan. Het uitgangspunt is eigenlijk de stad Legget in de buurt van de grens met Oregon, maar de meeste mensen kiezen ervoor om San Francisco te gebruiken als uitgangspunt. In alle gevallen stopt de rijroute in San Diego,die u langs Los Angeles en een aantal aangename kleine steden brengt. Breng je zwemkleding mee naar je reis, want hier rijd je langs veel van de beste en beroemdste stranden en badplaatsen in de Verenigde Staten.

 • San Francisco naar San Diego op de Pacific Coast Highway – De afstand is 935 kilometer / efficiënte rijtijd is 11 uur.
De Pacific Coast Highway is een van de mooiste attracties ter wereld. Hier passeert u veel van de beste stranden in de Verenigde Staten.
De Overseas Highway neemt je mee over de kleine tropische eilanden van de Florida Keys.

De Overzeese Snelweg

De Overseas Highway loopt technisch van de kust van Florida naar Key West, maar de meeste beginnen de tour in Miami. Dit is een van de kortste en gemakkelijkste onder de iconische rijroutesvan Amerika, en ook een van de mooiste. Het leeuwendeel van de route loopt op de kleine tropische eilanden van The Florida Keys, en op de 42 bruggen die de eilanden met elkaar verbinden. Tijdens de tour rijd je langs vele aangename kleine steden en natuurgebieden met unieke flora en fauna.

 • Miami naar Key West op de Overseas Highway – De afstand is 266 kilometer / efficiënte rijtijd is 3 uur en 30 minuten.

Bedrijven waar u een auto van huren in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten vindt u vrijwel alle grootste autoverhuurbedrijven die u kent uit andere delen van de wereld. Veel van de beroemdste bedrijven in de wereld zijn ook van Amerikaanse oorsprong. De grootste bedrijven die je overal vindt zijn Alamo, National, Enterprise, Avis, Hertz, Dollar, Sixt, Thrifty, Budget, Advantage en Rent-A-Wreck.

7 veelgestelde vragen over autoverhuur in de Verenigde Staten

Hoe oud moet je zijn om een huurauto in de Verenigde Staten te krijgen?

De meeste autoverhuurbedrijven in de Verenigde Staten eisen dat de bestuurder / huurder 21 jaar oud. Er zijn uitzonderingen, en in sommige staten 18 jaar is de laagste leeftijdsgrens. Er kan ook een iets hogere leeftijdsgrens voor sommige soorten auto’s. Net als in de meeste andere landen is het gebruikelijk dat jonge huurders (tussen de 21 en 25 jaar) een aanvullende verzekering betalen.

Kan ik betalen met de pinpas voor een autoverhuur in De Verenigde Staten?

Sommige bedrijven accepteren debetkaarten voor de betaling van de huur, maar alle moeten een geldige creditcard te verstrekken wanneer de auto wordt opgehaald. Dit komt omdat het autoverhuurbedrijf een aanbetaling van de creditcard neemt. Houd er rekening mee dat de gebruikte creditcard in dezelfde naam moet staan als de hoofdhuurder van de auto.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in de Verenigde Staten?

Iedereen die een auto in de Verenigde Staten moet beschikken over een geldig rijbewijs uit hun eigen land. In sommige staten bent u ook verplicht om een internationaal rijbewijs (IDP) te hebben. In dit geval moet IDP worden gepresenteerd bij het ophalen van een huurauto in de staten die dit vereisen. Vraag het autoverhuurbedrijf van tevoren en vergeet niet dat internationale rijbewijzen moeten worden verkregen in uw eigen land.

Is het gebruikelijk voor tolhuisjes in de Verenigde Staten?

De prevalentie van tolhuisjes varieert sterk in de Verenigde Staten, afhankelijk van de staat of stad in kwestie. Als u rijdt op een tolweg met een tolhuisje, betaalt u voor jezelf wanneer u door de boom. Zowel contant geld als kaarten worden geaccepteerd als betaalmiddel. Op sommige plaatsen is er de zogenaamde “Cashless Toll Road”, dat wil zeggen dat het autoverhuurbedrijf de rekening ontvangt. Het bedrag plus een administratieve vergoeding wordt dan toegevoegd aan uw eindfactuur (in rekening gebracht op de creditcard die u gebruikt bij het huren van de auto). Om de vergoeding te vermijden, u een prepaid oblat krijgen in de meeste plaatsen (PlatePass).

Waarom verschillen de verkeersregels in de verschillende staten?

In de Verenigde Staten hebben ze zowel staats- als federale wetten. De meeste wetten en regels met betrekking tot het rijden, zoals snelheidslimieten en alcohollimieten, worden door elke staat bepaald. Daarom is er veel variatie op deze gebieden. Er kunnen ook grote verschillen in de boetes die u ontvangt als u de verkeersregels overtreden.

Is het gebruikelijk voor eenrichtingsverhuur in de Verenigde Staten?

One-way verhuur zijn heel gangbaar in de Verenigde Staten, en worden geaccepteerd door vrijwel elke autoverhuurbedrijf. Dit hangt nog steeds af van waar u de auto ophaalt en waar u deze wilt afleveren. Prijzen voor eenrichtingsverhuur kunnen ook zeer gevarieerd zijn, zowel in termen van waar u wilt leveren, en in relatie tot welk bedrijf u huurt (controleer voordat u uw bestelling afroqueert).

Wat moet ik doen bij diefstal van mijn auto, ongevallen of verwondingen?

Als uw huurauto wordt gestolen of als u betrokken bent bij een ongeval, moet u eerst contact opnemen met de politie waar u bent. U moet dan contact opnemen met het autoverhuurbedrijf dat u gebruikt. Neem ook contact op met uw eigen verzekeringsmaatschappij, waar u een reisverzekering, aftrekbare verzekering of andere relevante verzekering hebt. In de meeste gebieden belt u het 112-nummer wanneer u hulp nodig hebt van de politie.

Bestemmingen