Autoverhuur Verenigde Staten

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Verenigde Staten

Vind goedkope autoverhuur in Verenigde Staten door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Verenigde Staten. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Verenigde Staten

Autohuur Verenigde Staten

Auto huren Verenigde Staten

Bondsrepubliek USA (Verenigde Staten) is gevestigd in Noord-Amerika, en heeft ongeveer 310 miljoen inwoners (2010). Het wordt begrensd door Canada in het noorden, de Atlantische Oceaan in het oosten, Florida Strait, Mexico en de Golf van Mexico naar het zuiden, en de Stille Oceaan in het westen.Verenigde Staten bestaat uit 50 staten en Federale district Colombia (District of Columbia – beter bekend als Washington DC).Verenigde Staten omvat het noordwestelijke deel van het continent (Alaska) en Hawaï in de Stille Oceaan eilanden en een aantal andere gebieden.

USA is ‘s werelds 3e grootste land in oppervlakte, na Canada en Rusland, en is ook ‘s werelds machtigste staat – in termen van economie, cultuur, politiek en defensie.

Het landschap is gevarieerd en vol met contrasten, en dus ook grote variaties in het klimaat termen. Een van de heetste gebieden zijn in Death Valley – een vallei in de Mojave-woestijn in Zuid-Californië.

Verenigde Staten ontvangt ongeveer 60 miljoen buitenlandse toeristen per jaar, met talloze attracties en bezienswaardigheden. In het noordoosten is de hoofdstad Washington DC – indien deze de Amerikaanse president embedsbolig “White House” ligt, en een beetje verder naar het noorden vindt u de grootste Amerikaanse stad New York (8,5 miljoen inwoners) is een van ‘s werelds grootste economische en culturele centra. In het zuidoosten ligt de staat Florida – Als zodanig Bekend om zijn warme klimaat, Walt Disney World en Epcot Center.Zandstranden van Californië en beroemde steden willen. Los Angeles is gelegen ten zuidwesten van het land, en in de Verenigde Staten zijn bergketen van de Rocky Mountains.In de staat Colorado is het hoogste deel van de Rocky Mountains – waar meer dan 100 toppen boven de 4000 m

Een deel van de Verenigde Staten de meest bezochte plaatsen zijn: Times Square in New York, Las Vegas Strip, National Mall en Memorial Parks in Washington DC, Faneuil Hall in Boston en Disney World in Florida.Andere populaire bestemmingen zijn de Niagara Falls, Grand Canyon, Great Smoky Mountains (National Park) in Tennessee en Hollywood in Los Angeles.

Grootste steden van Amerika, New York (8,5 miljoen inwoners – ongeveer 19 miljoen in het grootstedelijk gebied), Los Angeles (4 miljoen), Chicago (2,8 miljoen) en Houston (2 miljoen euro).

De Verenigde Staten heeft drukke internationale luchthavens – met inbegrip vanJohn F. Kennedy International Airport (New York), Washington Dulles International Airport, Chicago Airport, Hartsfield International Airport (Atlanta) en de Seattle International Airport.

Bestemmingen

Menu