Autoverhuur Reno

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Reno

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Reno

Vind goedkope autoverhuur in Reno door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Reno. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Reno

Autohuur Reno
Auto huren Reno

Reno is gelegen aan de voet van de beroemde bergketen van de Sierra Nevada in de Amerikaanse staat Nevada, en heeft ongeveer 225.000 inwoners (2011).

Reno begon zijn ontwikkeling naar een stedelijk dorp in het midden van de jaren 1800, met inbegrip van als gevolg van de ontdekking van goud in de nabijgelegen bergen. Dit creëerde een goudkoorts, die echter niet zo lang – maar lang genoeg voor de regeling was relatief groot. Enkele jaren later werd ontdekt dat zilver en mijnbouw werden opgericht – iets dat bleek te zijn veel lucratiever.

Anders Reno vooral bekend als “The Biggest Little Town in de wereld” – en is beroemd om zijn vele spillecasinoer. Reno concurreren daar met een andere stad in Nevada, namelijk de nog meer beroemde Las Vegas. Reputatie als een stad van gokkers, gecombineerd met een aantal – voor Amerikaanse normen – zeer liberaal echtscheidingswetten, heeft de stad een reputatie als een morele “gerafelde”.

Reno is veel beter dan haar reputatie, en de stad is ook een educatief centrum in Nevada – en heeft ook oudste universiteit staat, de Universiteit van Nevada – die werd opgericht in 1864.Bovendien Reno een natuurlijke uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige ski-faciliteiten die zijn vastgesteld in de bergen van de aangrenzende gebieden.

Er zijn twee luchthavens in Reno: Reno – Tahoe International Airport ligt 6 km ten zuidoosten van de stad, en Reno Stead Airport. Dit is 19 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.