Autoverhuur Baltimore

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Baltimore

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Baltimore

Vind goedkope autoverhuur in Baltimore door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Baltimore. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Baltimore

Autohuur Baltimore
Auto huren Baltimore

Baltimore is gelegen in het noordoosten Verenigde Staten, en is de grootste stad in de staat Maryland.De stad ligt aan de monding van de Chesapeake Bay – met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Baltimore is een van de belangrijkste van het land zeehavens en een belangrijk industrieel en commercieel centrum.

Baltimore is opgericht in 1729, en de haven werd ontwikkeld in de jaren 1800 – en was de op een na grootste immigratie haven in de Verenigde Staten na New York.De stad heeft 621.000 inwoners (2011), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van bijna 2,8 miljoen.

Er zijn een aantal populaire toeristische attracties in Baltimore – met inbegrip van de vesting Fort McHenry in 1776 – dat nu een Nationaal Monument, Baltimore kathedraal uit 1821, ‘Zion Kerk van de Stad van Baltimore “uit 1807, het stadhuis uit 1867, Phoenix Shot Tower uit 1828 ( 65,5 hoog) en Baltimore Art Museum – met tentoonstellingen van schilderijen en sculpturen.Waarom niet proberen zie werken van Matisse, Picasso, Cezanne en Van Gogh.

Een andere populaire toeristische attractie in Baltimore Walters Art Museum – een prive-collectie van ca. 30.000 artikelen – waaronder sieraden, zeldzame boeken, ambachten, sculpturen en porselein.

De stad is verder een maritiem museum, een Joodse museum, een populair-wetenschappelijke museum (“Maryland Science Center”) met interactieve tentoonstellingen, een dierentuin en een aquarium – waar u ook kunt genieten van de dolfijnenshow.

Baltimore / Washington Thurgood Marshall International Airport ligt 16 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.