Autoverhuur New York

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren New York

Vind goedkope autoverhuur in New York door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in New York. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

New York

Autohuur New York

Auto huren New York

New York is ‘s lands grootste stad en is gelegen in de staat met dezelfde naam – in het bijzonder aan de monding van de Hudson River. In de New York is de thuisbasis van ongeveer 8,2 miljoen mensen (2011) echter, een van de hele grootstedelijke gebied (dat ook Long Island / Northern New Jersey omvat) neemt, wordt de bevolking steeds meer in een duizelingwekkende 19 miljoen.

New York is waarschijnlijk de meest multiculturele stad ter wereld – een smeltkroes van vele culturele tradities. Het werd opgericht als de Nederlandse koloniale stad in 1626 onder de naam Nieuw Amsterdam, en kreeg zijn huidige naam in 1664.Een korte periode (1789-1790) was New York de hoofdstad – maar nam geen positie als grootste stad van Amerika tot 1810. Vanaf het moment dat de stad ging door een snelle groei – niet in het minst als gevolg van de opening van het Erie Canal in 1825. Dit leverde een belangrijke schakel naar “The Great Lakes” – en heeft geleid tot de New York uitgegroeid tot grootste zeehaven van Noord-Amerika. Immigranten uit de hele wereld uitgestort geleidelijk.

New York is verdeeld in vijf districten, de zogenaamde “gemeenten”. De centrale stad is Manhattan, dat is het centrum van de oorspronkelijke stad. Het is gelegen op een eiland tussen de rivier de Hudson en de East River. Ten oosten van Manhattan is het vasteland van Bronx wijk, terwijl de westelijke buitenwijken van Queens en Brooklyn op Long Island. De vijfde district is Staten Island.

Manhattan is nog steeds de administratieve en economische centrum van New York, en is verdeeld in drie “zones”: Downtown, Midtown en Uptown.Gate patroon lijkt op een rooster, en alle straten hebben alleen genummerde naam (1st Street, enz.). Het enige dat de symmetrisch patroon breekt, de beroemde Broadway – die schuin omhoog van Battery Park aan de zuidelijke Manhattan. De reden voor deze breuk is dat Broadway was oorspronkelijk een oude landweg.

De attracties van New York zijn zo talrijk dat het is hier gewoon om een ​​paar te noemen. De stad heeft een aantal van de meest belangrijke kunst van Noord-Amerika musea. De belangrijkste van deze is de “Metropolitan Museum of Art”, “Museum of Modern Art”, “Guggenheim Museum”, “New Museum of Contemporary Art”, “Frick Collection” en “Museum of Primitive Art”. Andere opmerkelijke culturele instellingen, het New York Philharmonic Orchestra, Metropolitan Opera en New York City Ballet.

Anders, het Vrijheidsbeeld – Statue of Liberty – bij de ingang van de stad, een van de meest gefotografeerde ter wereld attracties. Het werd vrijgegeven als een officieel geschenk van Frankrijk, en werd onthuld in 1886.Ook de 381 meter hoge wolkenkrabber Empire State Building is een van de meest populaire bezienswaardigheden van de metropool. Over de antenne op de top inbegrepen, torenhoge hoogste punt in meer dan 440 meter boven de grond.

En als New York winkelstad kunnen bijna alles.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is John F. Kennedy (JFK) Airport, gelegen in de wijk Queens.Er zijn ook twee grote luchthavens in de regio New York: La Guardia en Newark.

Menu