Autoverhuur New York

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Autoverhuur VS
 4. chevron_right
 5. Autoverhuur New York

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren New York

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in New York van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in New York via ons.

New York gids

Bilutleie New York
New York Autoverhuur

New York is de grootste stad in de Verenigde Staten, en is gelegen in de staat met dezelfde naam – meer specifiek aan het einde van de Hudson River. In New York zelf, zijn er ongeveer 8,2 miljoen mensen (2011), maar als het hele grootstedelijk gebied (waaronder ook Long Island / Noord-New Jersey) bevolking stijgt tot maar liefst 19 miljoen.

New York is waarschijnlijk de meest multiculturele stad ter wereld – een smeltkroes voor vele culturele tradities. Het werd opgericht als een Nederlandse koloniale stad in 1626 onder de naam Nieuw Amsterdam, en kreeg zijn huidige naam in 1664.

Voor een korte periode (1789-1790), New York was de hoofdstad van de Verenigde Staten – maar nam niet de positie van de grootste stad in de Verenigde Staten tot 1810. Vanaf dat moment onderging de stad een snelle groei – niet in de laatste plaats door de opening van het Eriekanaal in 1825. Het verbond een belangrijke verbinding met “The Great Lakes” – en leidde tot New York uit te ontwikkelen tot de grootste havenstad van Noord-Amerika. Immigranten uit alle hoeken van de wereld stroomden uiteindelijk naar toe.

New York is verdeeld in vijf stadsdelen, zogenaamde “stadsdelen”. Het centrale district is Manhattan, dat het centrum van de originele stad is. Het is gelegen op een eiland tussen de Hudson rivier en de East River. Ten oosten van Manhattan ligt het vasteland van Bronx, terwijl de westelijke districten Queens en Brooklyn zich op Long Island bevinden. Het vijfde district is Staten Island.

Manhattan is nog steeds het administratieve en economische centrum van New York, en is verdeeld in drie “zones”: Downtown, Midtown en Uptown . Het straatpatroon lijkt op een raster, en alle straten hebben alleen genummerde namen (1st Street, enz.). Het enige dat het symmetrische patroon breekt is de beroemde straat Broadway – die schuin omhoog gaat van Battery Park in het uiterste zuiden van Manhattan. De reden voor deze breuk is dat Broadway oorspronkelijk een oude landweg was.

Attracties

De attracties in New York zijn zo talrijk dat hier slechts een paar. De stad heeft enkele van de meest centrale kunstmusea van Noord-Amerika. De belangrijkste hiervan zijn het “Metropolitan Museum of Art”, “Museum of Modern Art”, “Guggenheim Museum“, “New Museum of Contemporary Art”, “Frick Collection” en “Museum of Primitive Art”. Andere opmerkelijke culturele instellingen zijn het New York Philharmonic Orchestra, de Metropolitan Opera en New York City Ballet.

New York heeft vele attracties waar het Vrijheidsbeeld is een van de meest beroemde

Anders staat het Vrijheidsbeeld – het Vrijheidsbeeld – bij de ingang van de stad, een van ’s werelds meest gefotografeerde attracties. Het werd gegeven als een officieel geschenk uit Frankrijk, en werd onthuld in 1886. Ook de 381 meter hoge wolkenkrabber Empire State Building is een van de meest populaire bezienswaardigheden in de wereldstad. Als de antenne aan de bovenkant wordt geteld, stijgt het hoogste punt meer dan 440 meter boven de grond. En als winkelstad kan New York vrijwel alles bieden.

Ontdek New York met autoverhuur

Als je inde Big Appleen willen zien een beetje meer van de Amerikaanse oostkust, autoverhuur is meestal de makkelijkste manier van vervoer. De oostkust heeft vele plaatsen die het bezoeken waard zijn, zowel in binnen- als buitenland. Hier zijn enkele van de meest populaire rijbestemmingen die New York als uitgangspunt hebben.

Long Island

Long Island – Een van ’s werelds mooiste zandstranden

Mensen in New York willen naar het strand, vooral in de zomer wanneer de temperatuur is op zijn hoogst. Aan dit deel van de Amerikaanse oostkust zijn mensen enigszins verwend als het gaat om prachtige stranden. Veel van de beste en beste bevinden zich op Long Island,het uitgestrekte schiereiland dat recht ten oosten van Manhattan loopt.

In dit gebied hebben veel van de rijkste zomers hun zomerhuizen op het strandperceel, maar de meeste stranden zijn nog steeds toegankelijk voor iedereen. Coopers Beach en Main Beach worden beschouwd als een van de beste plaatsen om te gaan. Er is het zand krijtachtig wit, de zee gastvrij, en op beide plaatsen zijn er meer dan genoeg hotels, eetgelegenheden en activiteiten te verzorgen.

 • Van Manhattan in New York naar Coopers Beach buiten Southampton is het ongeveer 155 kilometer. De rijtijd is ongeveer 1 uur en 45 minuten.
 • Naar Main Beach in East Hampton, en bijna aan de rand van Long Island, het is ongeveer 100 mijl . De rijtijd vanuit Manhattan zal ongeveer 2 uur zijn.
Van Manhattan tot Niagara Falls, het is ongeveer 400 mijl

Niagara Falls – Een van amerika’s grootste bezienswaardigheden

Niagara Falls zijn drie watervallen die bijna op elkaar liggen. Dit is een van amerika’s beroemdste natuurverschijnselen,en een van de belangrijkste bezienswaardigheden. De watervallen zijn het einde van de Niagara rivier, die de Grote Meren van Lake Erie en Lake Ontario met elkaar verbindt.

Ze zijn ook gelegen aan de amerikaans-Canadese grens, Toronto met de Canada stad Toronto in de buurt. Het zien van Niagara Falls van dichtbij is een unieke natuurervaring, hoewel de plaats vol kan zitten met toeristen. Er zijn hier veel activiteiten die de meeste bezoeken, waaronder uitkijkplatforms, uitkijktorens, aquarium, avonturencentrum, restaurants aan de rand van de watervallen, en je een boottocht krijgen door het wilde water.

 • Van Manhattan naar Niagara Falls is het ongeveer 400 mijl. De runtime zonder stop zal tussen 6 en 7 uur zijn.
 • Als je tijd hebt, is het raadzaam om de Canadese metropool Toronto te bezoeken in dezelfde klap (80 mijl verder). Neem eerst contact op met het autoverhuurbedrijf over de regels om uw auto naar Canada te brengen.
Washington DC met Washington Memorial op de voorgrond

Washington DC – Hoofdstad van de Verenigde Staten

Degenen die tijd en huurauto hebben als ze in New York moeten overwegen een rit naar de hoofdstad van het land, Washington DC. Hier u het Witte Huis,het Congres, lincoln memorial, Jefferson Memorial, Washington Monument, en vele andere historische gebouwen en gedenktekens die de meeste mensen hebben gehoord van vóór. Washington is ook een stad die bekend staat om zijn vele goede eetgelegenheden, goed winkelen, en niet in het minst veel musea.

 • Van Manhattan naar het centrum van Washington DC, het is ongeveer 230 mijl. De runtime zonder stop zal normaal gesproken tussen de 3,5 en 4 uur liggen.
 • Je passeert de steden Philadelphia en Baltimore op weg naar DC, en de tour kan ook worden gecombineerd met een bezoek aan Atlantic City.
Promenade met populaire restaurants en pubs

Atlantic City – Oostkust Las Vegas

Atlantic City ligt in het naburige New Jersey,net ten zuiden van New York. De stad staat bekend om zijn prachtige stranden, plank wegen, casino en luxe hotels. Het had een gouden eeuw in verbod, omdat in Atlantische Stad het alcoholverbod min of meer over het hoofd werd gezien. Het maakte mensen hier komen om plezier te hebben. Atlantic City werd zo een belangrijk onderdeel van de criminele zakenimperiums van maffiosos zoals Al Capone en Charles “Lucky” Luciano.

De stad blijft een zeer populaire bestemming, vooral voor New Yorkers op een weekendje weg. Het is zeker niet zo livat hier als in de oude dagen, maar de stad heeft nog steeds charme en moet worden bezocht als je aan deze rand van de Verenigde Staten en hebben u een huurauto.

 • Van Manhattan naar Atlantic City is het ongeveer 210 kilometer. Het grootste deel van de reis gaat op de snelweg, en de rijtijd zal ongeveer 2 uur in het reguliere verkeer.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

Het is meestal moeilijk te vinden gratis straat parkeren in New York City, en vooral in Manhattan. Als u ruimte vindt, wees voorzichtig niet te verlaten uw auto langer dan legaal, of langer dan je betaald. In New York, de politie zijn snel uit te delen boetes, en de auto kan worden weggesleept. De zeker beste opties zijn om een van de vele parkeergarageste gebruiken, of zet de auto van u in de garages van een hotel. Voer de prijzen van tevoren in. Sommige parkeergarages zijn aanzienlijk duurder dan anderen, zelfs als ze zich in dezelfde buurt bevinden.

Het vierkant van De Tijden van New York, Midtown in Manhattan bij nacht

Verkeer in New York, en vooral in Manhattan, kan zowel dicht als hectisch zijn. Hetzelfde geldt tijdens de spits op snelwegen en snelwegen die in en uit het stadscentrum gaan. Veel bewoners geloven dat het zowel onpraktisch als omslachtig is om in de stad te rijden. Hoewel meestal goed aangepast voor autoverkeer, zijn er zo veel auto’s op de wegen dat je een zeer lange tijd om tussen te komen. De metro en taxi zijn meestal veel betere optie.

 • Houd er rekening mee dat u niet bij een rood licht in New York rechtsaf mag slaan. Dit is eigenlijk toegestaan de meeste andere plaatsen in de Verenigde Staten, maar niet hier.

Luchthaven

New York City wordt bediend door maar liefst drie grote luchthavens. De grootste is John F. Kennedy International Airport, meestal afgekort JFK. De luchthaven is gelegen in de stad Queens en meestal behandelt de internationale vluchten. Hier, onder andere, de meeste grote luchtvaartmaatschappijen gevestigd in Europese steden land. Newark Liberty International Airport is bijna net zo groot als JFK gemeten in aantal passagiers. Deze luchthaven is gelegen in Newark in het naburige New Jersey, maar het bedient ook New York City. De kleinste van de drie luchthavens waar u aankomen is LaGuardia Airport. Net als JFK, deze is ook gelegen in de Queens borough.

Terminal 5 op John F Kennedy International Airport in New York.

Car Hire bij John F. Kennedy International Airport

Er zijn in totaal 8 terminals op JFK, en hebben allemaal hun eigen centrum voor de autoverhuurbedrijven. De meeste grote internationale bedrijven bevinden zich in alle terminalgebouwen. Controleer echter van tevoren welke terminals u het bedrijf vindt van waaruit u een huurauto hebt. Vervoer tussen de terminals is niet moeilijk toch, en er is een shuttlebus de hele tijd. De auto’s staan allemaal geparkeerd bij Federal Circle Station, en je er komen met de sportaxi (AirTrain) die vertrekt van alle terminals.

 • Van JFK naar Central Park in Manhattan, het is ongeveer 17 mijl, met een rijtijd van ongeveer 35 minuten.

Autoverhuur op Newark Liberty International Airport

In Newark is het gemakkelijk om het centrum te vinden waar autoverhuurbedrijven hun bureau hebben. U neemt de AirTrain (sportaxi) mee naar Station P3,waar de auto’s ook geparkeerd staan.

 • Van Newark naar Central Park in Manhattan, het is ongeveer 20 mijl, met een rijtijd van ongeveer 30 minuten.

Autoverhuur bij LaGuardia Airport

Bij LaGuardia bevinden zich alle autoverhuurbedrijven in hetzelfde centrum. Om naar het centrum te komen, neem je eigen shuttlebussen die door elk autoverhuurbedrijf worden geëxploiteerd. Deze halen zowel passagiers op als vergaan buiten Terminal A (Marine Air Terminal). Daarom, als het vliegtuig aankomt op een andere terminal, moet u uw eigen shuttlebus die rijdt tussen de terminals (rode of blauwe lijn).

 • Van LaGuardia naar Central Park in Manhattan, het is ongeveer 11 mijl, met een rijtijd van ongeveer 25 minuten.