Autoverhuur Philadelphia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Philadelphia

Vind goedkope autoverhuur in Philadelphia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Philadelphia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Philadelphia

Autohuur Philadelphia
Auto huren Philadelphia

Philadelphia is de grootste stad in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Het is gelegen aan de samenvloeiing van de Delaware en Schuylkill samenkomen en heeft een bevolking van ca. 1,5 miljoen (2010). Als er wordt geschat grootstedelijk gebied de bevolking stijgt tot bijna 6 miljoen.

Philadelphia wordt vaak genoemd de “Stad van de Broederliefde”, omdat de naam van de stad alleen maar vertaalt naar “broeder liefde”.

Philadelphia werd opgericht door William Penn in 1682, en daarmee de natie oudste stad. Het heeft anders een belangrijke betekenis in de Amerikaanse geschiedenis, omdat de Amerikaanse Declaration of Independence werd hier getekend in 1776. Dit heeft ook de stad de bijnaam “The Birthplace of America”.

De meest bekende gezicht in Philadelphia, de Amerikaanse Liberty Bell, die de boodschap van de Amerikaanse onafhankelijkheid genoemd in 1776, en om de 4 Juli (op de Dag van de Onafhankelijkheid), dit keer steeds een belangrijk kenmerk.

Anders Philadelphia zeker een culturele stad, heeft verschillende musea, en regelmatige concerten en theatervoorstellingen te bieden.Een attractie met speciale link naar kinderclub en pretpark “Sesame Place Theme Park” – “. Sesamstraat”, die is opgebouwd rond de tv-serie, die in de Noorse staat bekend als

Er is ook volop mogelijkheden om te winkelen in Philadelphia – zowel in de stad en in de vele winkelcentra die de stad omringen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Philadelphia International Airport, gelegen 13 km ten zuidwesten van het centrum.