Autoverhuur Washington DC

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Washington DC

Vind goedkope autoverhuur in Washington DC door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Washington DC. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Washington DC

Autohuur Washington DC
Auto huren Washington DC

Washington DC is de VS kapitaal, en de stad vormen ook een afzonderlijke administratieve district (District of Columbia) buiten de Amerikaanse staat systeem.Washington is gelegen aan de Anacostia rivier, die is een zijrivier van de rivier de Potomac. Home om meer dan 550.000 mensen in de hoofdstad (2010), terwijl de stadsregio (Washington-Baltimore) heeft een totale bevolking van ongeveer 8 miljoen euro.

Het was eigen beslissing van George Washington in plaats van de vakbond hoofdstad, toen de Amerikaanse centrale regering hier verhuisde in 1800, de nieuwe stad natuurlijk vernoemd naar de Unie “vader”.

Het kapitaal heeft geleid tot een felle inzet voor openbare instellingen en prachtige gebouwen. Tijdens de jaren 1800, Washington op vijf universiteiten – in aanvulling op een aantal onderzoeksinstituten (waaronder de beroemde Smithsonian Institution).

Onder de bezienswaardigheden in Washington horen de belangrijke openbare gebouwen – in de eerste plaats embedsbolig president, het Witte Huis, maar ook onder andere de imposante het Capitool met zijn prachtige koepel – waar de zes meter hoge ‘Standbeeld van Vrijheid “ligt op de top.Andere historische gebouwen, vermeld door klassieke modellen, The Supreme Court (Hooggerechtshof) en verschillende overheidsgebouwen – met inbegrip van het ministerie van Defensie Pentagon. Er zijn ook een aantal andere prachtige gebouwen in de klassieke stijl in Washington, die in tegenstelling tot andere Amerikaanse steden, niet wolkenkrabbers.

The Mall met zijn mooie parken en prachtige architectuur, is ook een toeristische trekpleister. Hier vinden we een dergelijke Washington Monument, bestaande uit een 170 m hoge obelisk. Het gebied is ook Lincoln Memorial, doet denken aan een Griekse marmeren tempel – waar sprake is van een gigantisch standbeeld van Abraham Lincoln. Van hier en aan de overkant van de Potomac Rivier, kan men volgen de brug “Arlington Memorial Bridge” naar “Arlington National Cemetery” – de beroemde ere-begraafplaats waar vele beroemde Amerikanen begraven liggen. Het moet ook worden opgemerkt dat Washington een van de grootste kerken heeft – Washington Cathedral.

Washington is, natuurlijk genoeg, is ook een van de belangrijkste culturele Amerika’s steden. Er zijn een aantal beroemde culturele instellingen, die veel bezoekers trekt. Dit omvat de National Gallery of Art – een van ’s werelds grootste kunstcollecties, Nationale collectie van Fine Art, Freer Gallery of Art en de National Portrait Gallery. Vermeld moet ook John F. Kennedy Center for the Performing Arts (waar zowel opera, concert en theater scènes).

Andere belangrijke culturele attracties zijn onder andere Het Nationaal Museum en het National Air and Space Museum. Bovendien, Washington heeft een van ’s werelds grootste bibliotheek, de Library of Congress (Library of Congress) – en een van de beste orkesten van Amerika (National Symphony Orchestra).

De stad heeft twee grote luchthavens – Washington Dulles International Airport, gelegen 42 km ten westen van het stadscentrum en Ronald Reagan Washington National Airport. Dit is 7 km ten zuiden van de stad.