Autoverhuur Varna

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Varna

Vind goedkope autoverhuur in Varna door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Varna. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Varna

Autohuur Varna
Auto huren Varna

De havenstad ligt ten noordoosten ligt van Varna Bulgarije de Zwarte Zee, en is het administratieve centrum van de provincie “Varna Oblast”.Varna heeft ongeveer 330.000 inwoners (2011), en is de 3e grootste stad – na Sofia en Plovdiv.

De stad heeft een rijk cultureel leven met theater, opera, galeries en musea, en een aantal historische gebouwen. Varna is bekend om zijn vele jaarlijkse festivals – waaronder een theater en diverse muziekfestivals.

Passagiers die reizen naar Varna, heeft u toegang tot een verscheidenheid aan mooie stranden, en de economie is grotendeels gebaseerd op het toerisme, in het bijzonder charter toeristen naar de zon en strand vakantie. Vanuit de haven zijn er ook veerboten naar dergelijkeIstanbul in Turkije en oddessa in Oekraïne.

Een belangrijke toeristische attractie in Varna is de Orthodoxe Kathedraal “Holy Assumption” uit de jaren 1880, dat is een van de grootste in het land. Dit is een monumentaal pand met interieurs die prachtige muurschilderingen en indrukwekkende houtsnijwerk hebben.

Zelfs een toeristische trekpleister in Varna is het park “Seaside Park”, dat is gelegen aan het stadsstrand. In het park kun je bezoek aan het maritiem museum, een natuurhistorisch museum, aquarium, planetarium en een dierentuin. Het is ook mogelijk om de dolfijnenshow te zien in het park.

Varna International Airport ligt op 8 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.