Autoverhuur Bulgarije

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bulgarije

Vind goedkope autoverhuur in Bulgarije door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bulgarije. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bulgarije

Autohuur Bulgarije
Auto huren Bulgarije

Bulgarije is een land in Zuidoost-Europa. Het land ligt op de westkant van het Zwarte Zee kust, en heeft een gemeenschappelijke grens met Roemenië, Turkije, Griekenland, Macedonië en Servië.De bevolking is ongeveer 7,7 miljoen (2010), en het land heeft een totale oppervlakte van 110,994 km ². Hoofdstad Sofia (1,2 miljoen inwoners) is ook het land de grootste stad.Andere belangrijke steden zijn Plovdiv, Varna, Burgas, Ruse en Stara Zagora.

De officiële taal is het Bulgaars, geschreven met het cyrillische alfabet. Ongeveer 10% van de bevolking in het algemeen Turks als moedertaal – en er zijn ook minderheden die spreken Macedonische en Rome.

Een van Bulgarije – met name in het zuidwesten – wordt gedomineerd door hoge bergen (hoogste punt is bijna 3000 m) – terwijl een lage vlakten gebieden te karakteriseren langs de Zwarte Zee kust, waar het land de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zich bevinden. Ongeveer de helft van de hotels van het land zijn geconcentreerd aan de Zwarte Zee, waar we een aantal van de meest populaire vakantie Bulgarije gebieden. Onder de bekendste zijn Golden Sands, Sunny Beach en Nessebar (waar de oudste stad is een UNESCO World Heritage Site).

Belangrijkste luchthaven van Bulgarije, Sofia International Airport, gelegen in de buurt van de hoofdstad.Andere belangrijke luchthavens Burgas International Airport en de luchthaven Varna.