Autoverhuur Servië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Servië

Vind goedkope autoverhuur in Servië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Servië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Servië

Autohuur Servië
Auto huren Servië

Servië is de grootste van de voormalige Joegoslavische republieken in het zuidoosten van Europa Balkan. Het land heeft een grens gemeen met Bosnië-Herzegovina, Kroatië, Hongarije, Bulgarije, Macedonië, Kosovo en Montenegro.De bevolking is ongeveer 7,4 miljoen (2010).

De hoofdstad van Servië, Belgrado, en heeft ongeveer 1,6 miljoen inwoners.Belgrado Centraal gelegen in het land.Andere belangrijke steden zijn Novi Sad, Nis en Kragujevac.

Het landschap in Servië wordt gedomineerd door vlaktes in het noorden en relatief hoge bergen in het zuiden. De rivier de Donau stroomt van Rusland en in Servië – en waar het de kleinere rivier de Sava voldoet – is de hoofdstad Belgrado.

Belgrado is een zeer mooie stad, en het heeft ook vele historische en architecturale monumenten – waaronder de oude vesting Kalemegdan. In de stad van Vojvodina – gelegen in het noorden van het land – er is veel goed bewaarde architectuur uit de barok.

Grootste luchthaven van Servië is Belgrado Niklas Tesla International Airport, gelegen net buiten de hoofdstad.Een andere belangrijke internationale luchthaven is Nis Constantine the Great Airport.