Autoverhuur Bosnië en Herzegovina

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bosnië en Herzegovina

Vind goedkope autoverhuur in Bosnië en Herzegovina door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bosnië en Herzegovina. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bosnië en Herzegovina

Autohuur Bosnië en Herzegovina
Auto huren Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina-Herzegovina omringd door Kroatië in het westen en Servië en Montenegro in het oosten, en heeft slechts een kuststrook van 26 km in het zuiden van de Adriatische Zee.De bevolking is 3.839.737 (2011) inwoners.

Bosnië en Herzegovina Herzegovina kan worden onderverdeeld in drie geografische zones. Van noordwesten naar het zuidoosten van het land loopt de Dinarische Alpen met Maglic, het land de hoogste piek, op 2386 meter. Centraal in het land, de lage bergen, en het gebied is rijk aan bossen en mineralen. Aan de noordelijke grens van Kroatië is høyslettelandskap, en de rivier Sava een vruchtbare landbouwgebieden.Het grootste deel van Bosnië en Herzegovina en Herzegovina heeft landklimaat met koude winters en warme zomers.

Joegoslavië werd gevormd in 1918 door een De Tweede Wereldoorlog eindigde en tot 1992, Bosnië en Herzegovina werd een republiek van de Socialistische Federatieve Republiek Joegoslavië. In 1989 ontrafeld samenwerking in Joegoslavië en Bosnië en Herzegovina Herzegovina onafhankelijk werd een paar jaar later, in 1992. Serviërs tegen dit omdat ze wilden met geweld en viel de naburige 6 april 1992. Een van de meest bekende evenementen in de oorlog, de genocide in Srebrenica een Juli 1995, waar Servische troepen doodden 8000 burgers. Het evenement staat als een van de ergste oorlogsmisdaden na de oorlog in Europa. De oorlog duurde drie jaar tot en met 14 December 1995 kostte 100.000 levens en 2,5 miljoen werden verdreven.

Het land wordt nog steeds beïnvloed door de oorlog dat dit heeft veroorzaakt grote economische verliezen. De economische situatie in Bosnië-Herzegovina-Herzegovina is moeilijk, met een lage economische groei, handelstekort en een hoge werkloosheid. Maar het land is rijk aan natuurlijke hulpbronnen en heeft het potentieel om een ​​belangrijke economie te worden.

Toerisme groeit in het land. Bosnië en Herzegovina is bekend om zijn interessante architectuur met een mix van Romaanse, middeleeuwse, Ottomaanse en Oostenrijks-Hongaarse invloed. In de winterse omstandigheden om te skiën is zeer goed, en de korte kustlijn zijn er prachtige stranden om van te genieten in de zomer maanden. Neum is een prachtige stad aan de kust. Andere bezienswaardigheden zijn Međugorje die een van de belangrijkste bedevaartsoorden in Europa wordt met ongeveer een miljoen bezoekers pelgrims per jaar. Sarajevo is een geweldige stad om te bezoeken met het nachtleven, markten, kerken en moskeeën, onder andere, zijn aanbevolen door Lonely Planet.

De grootste luchthaven is internationale luchthaven van Sarajevo Het hotel ligt net buiten Sarajevo.De op een na grootste is Banja Luka International Airport, 18 km buiten de stad Banja Luka.