Autoverhuur Banja Luka

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Banja Luka

Vind goedkope autoverhuur in Banja Luka door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Banja Luka. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Banja Luka

Autohuur Banja Luka
Auto huren Banja Luka

Banja Luka is de tweede grootste stad in Bosnië en Herzegovina en de hoofdstad van de Republika Srpska.De stad ligt ten noordwesten van het land gelegen aan de Vrbas River en heeft 227.000 (2008) inwoners.

Banja Luka heeft een landklimaat met koude winters en warme zomers. De stad is de thuisbasis van de Universiteit van Banja Luka, evenals een aantal van de staatsinstellingen in Bosnië-Herzegovina. Na de oorlog in de Balkan in de jaren 1990, werd de economie zwaar getroffen. Maar in de afgelopen jaren de stad heeft ervaren economische groei.

De stad was niet degene die het zwaarst getroffen werd tijdens de oorlog, maar alle moskeeën gebouwd in de 1400 – en 1500’s werden vernietigd. Een van hen werd Ferhadijamoskeen staan ​​op de UNESCO World Heritage List. Ruimte en de resten van de moskee is nu een nationaal monument van Bosnië en Herzegovina.

Andere interessante gebouwen zijn de concertzaal en galerie Banski Dvor (Governor’s Paleis) in het midden. Het klooster Gomionica uit 1500 is gelegen nabij Banja Luka heeft een collectie van oude iconen uit de jaren 1700. Kastel fort aan de oevers van de rivier de Vrbas heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Gospodska straat is de hoofdstraat met een goede selectie van winkels, cafes en eetgelegenheden.

Vanwege de vele parken en meer dan 10 000 bomen Banja Luka heette vroeger de “Green City”. De stad is prachtig gelegen aan de beboste Banja Luka vallei. Niet ver weg is het Dinarische gebergte, en het is daarom goed recreatiemogelijkheden in het gebied van de visserij, wandelen en raften ook. Er zijn ook verschillende warmwaterbronnen en spa.

Banja Luka International Airport ligt op 23 km ten noordoosten van de stad.