Autoverhuur Sarajevo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sarajevo

Vind goedkope autoverhuur in Sarajevo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sarajevo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sarajevo

Autohuur Sarajevo
Auto huren Sarajevo

Sarajevo is de hoofdstad en grootste stad van Bosnië en Herzegovina, en is centraal gelegen in het land.De stad ligt in een dal – aan beide zijden van de rivier de Miljacka – en is omgeven door bergen (die deel uitmaakt van de Dinarische Alpen). Sarajevo heeft ongeveer 420.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 664.000.

Sarajevo is het land de economische, commerciële en culturele centrum en een groot verkeersknooppunt. Hoewel de stad draagt ​​nog steeds de sporen van de verwoesting van de burgeroorlog in de jaren 1990, Sarajevo heeft in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire toeristische bestemming.

Sarajevo staat bekend om zijn religieuze diversiteit (jodendom, christendom en islam) en de multi-culturele samenleving, hetgeen tot uiting komt in het stadsbeeld. De hoofdstad is de thuisbasis van een groot aantal moskeeën – met inbegrip van keizer uit 1462, dat is een belangrijke toeristische attractie. Dit was de eerste moskee gebouwd in Sarajevo.

Andere populaire toeristische attracties in de stad zijn onder de katholieke kathedraal uit 1889, de oude stad “Bascarsija”, Nationaal Museum, de Turkse wijk, het Historisch Museum, het Joods Museum, Vrelo Bosne Park en Gazi-Husrev-Beg moskee uit 1531 – dat is een van de mooiste voorbeelden van de Ottomaanse architectuur.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is internationale luchthaven van Sarajevo – Butmir, gelegen op 12 km ten zuidwesten van de stad.