Autoverhuur Montenegro

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Montenegro

Vind goedkope autoverhuur in Montenegro door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Montenegro. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Montenegro

Autohuur Montenegro
Auto huren Montenegro

Montenegro is een land op de Balkan ligt aan de Adriatische Zee. Het grenst Kroatië en Bosnië en Herzegovina in het noorden, Servië in het noordoosten, Kosovo naar het oosten en Albanië in het zuiden. De bevolking is 625.266 (2011) inwoners en is de hoofdstad Podgorica. De officiële taal is Montenegrijnse eigenlijk dezelfde taal als Servisch, Kroatisch en Bosnisch.

Montenegro ondertekend in 1918 in de Serviërs, Kroaten en Slovenen Het koninkrijk, dat vanaf 1929 werd genoemd Joegoslavië. Na het uiteenvallen van Joegoslavië in 1992, Montenegro en Servië samen in de Federale Republiek Joegoslavië (“Klein-Joegoslavië”), die haar naam in 2003 veranderd in Servië en Montenegro. In 2006 werd het onafhankelijk. Montenegro was de enige republiek van het voormalige Joegoslavië dat Servië gesteund tijdens de oorlogen van de jaren 1990.

Montenegro heeft in de afgelopen jaren van politieke stabiliteit is opnieuw ontdekt door toeristen van over de hele wereld voor haar adembenemend berglandschap, dramatische kustlijn, historische monumenten en prachtige ommuurde steden. Montenegrijnse kust is zo mooi als de meer bekende naburige Kroatië.

De middeleeuwse stad Kotor Baai van Kotor, die een dramatische blauwe klif gaat recht naar beneden om de blauwe zee. Hier is St. Tryphon kathedraal uit 1100, de kerk van St. Lucas en St. Nicholas Orthodoxe Kerk.

Versterkte stad Budva met zijn prachtige stranden is het meest populaire toeristische Montenegro bestemming. De oude stad is idyllisch gelegen op een klein schiereiland, en in de smalle, kronkelende straatjes ligt een aantal historische gebouwen, kerken en kleine pleintjes. Onder de meest interessante is de St. John’s Church van 500’s en Santa Marija de Punta van 700’s.

Het achterland van Montenegro wordt gekenmerkt door diepe rivierdalen, met Tara kloof als grootste en diepste vallei van de rivier van Europa. Rechts op het zuidoosten in de richting van Albanië en Kosovo zijn bergen van meer dan 2.500 meter, met overblijfselen van gletsjermeren gevormd tijdens de ijstijden.

Het land heeft vele kerken en kloosters, met name de Servisch-orthodoxe klooster van Ostrog een bezoek waard.

Podgorica Airport is de belangrijkste internationale luchthaven van Montenegro. Het ligt 12 km ten zuiden van Podgorica.

Tivat Airport Gelegen in de buurt van de stad Tiva aan de kust en 20 km van Budva.Hier gaat de chartervluchten naar verschillende Europese bestemmingen in de zomer.

Bestemmingen