Autoverhuur Albanië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Albanië

Vind goedkope autoverhuur in Albanië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Albanië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Albanië

Autohuur Albanië
Auto huren Albanië

Albanië is een land in Zuidoost-Europa dat op de Balkan ligt in de Adriatische en Ionische Zee. In het noordwesten grenst Albanië aan Montenegro, in het noordoosten van Kosovo, de Republiek Macedonië in het oosten en Griekenland in het zuiden en zuidoosten.Het ligt op ongeveer 70 km van Italië, die zich aan de andere kant van de oceaan.Albanië hoofdstad Tirana, en de bevolking is zeer homogeen en spreken Albanees, is 2.821.997 (2011) inwoners.

Tussen 1468 en 1912 Albanië was onder het Ottomaanse Rijk. Het werd bewoond door zowel de Italiaanse fascisten en nazi’s tijdens de 2 Wereldoorlog. In 1944 opgericht Enver Hoxha en het werk partij een communistische volksrepubliek, een regering die duurde tot 1991, toen de Republiek Albanië is gemaakt.

70 procent van Albanië wordt gedekt door bergen, en de grootste berg Korab ligt 2764 meter. Tegen de kust zijn er meer flats. Hier is een typisch mediterraan klimaat met milde winters met zware regen-en droge zomers met veel zonnige dagen. Toerisme is de rebound, maar nog steeds werk aan landbouw meer dan de helft van de beroepsbevolking. Albanië is vooral een belangrijke producent van vijgen, olijven, tarwe, maïs en tabak. Albanië heeft een aantal olie en gas, en is rijk aan mineralen zoals koper, ijzererts en bauxiet. Als gevolg van economische problemen en corruptie is hoog emigratie.

In 2010, Lonely Planet zet Albanië op de top van hun lijst van aanbevolen landen om te bezoeken. Albanië heeft zowel historische steden, prachtige stranden en veel mogelijkheden om te wandelen.

Vooral mooi is de Albanese Riviera, een kustgebied in het zuiden uitstrekt van Vlore naar Saranda. De zee is azuurblauw, en km na km van de zandstranden onderbroken door rotsachtige klippen, rotsen en pittoreske baaien met kleine beschermde stranden tussen. Zowel Saranda en Vlore, de kuststeden als het is gastheer om te bezoeken.

Voor degenen die willen meer leven en levendigheid die de stad Dhermi, gelegen aan de Côte d’Azur, Albanië gekenmerkt Ibiza.Ook de hoofdstad Tirana zal een geweldig nachtleven met vele bars en clubs. De oude mythische stad Gjirokastra een UNESCO World Heritage Site. Berat is een oude borgby met smalle, romantische straatjes.

Internationale luchthaven van Tirana is de enige internationale luchthaven.