Autoverhuur Tirana Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tirana Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Tirana Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tirana Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tirana Luchthaven

Autohuur Tirana Luchthaven
Auto huren Tirana Luchthaven

Internationale luchthaven van Tirana Moeder Teresa (TIA) ligt 17 km ten noordwesten van Albanië kapitaal.Het is gelegen in het dorp Rinas en heet daarom Rinas International Airport. Er is een bus een keer per uur tussen de luchthaven en Tirana. Taxi’s en een goede optie. De meeste autoverhuurbedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven is Sixt, Avis, Europcar, Europcar, Albanië autoverhuur, LE Interprise, Albanië luchthaven een auto huren, en Hertz.

Tirana International Airport is Albanië het enige internationale luchthaven. De val van het communisme heeft geleid tot politieke en sociale veranderingen, en dus moeten de capaciteit te vergroten. De luchthaven was zo gerenoveerd tussen 2005 en 2008. Tussen 2005 en 2010, het aantal passagiers verdubbeld, en in 2011 bezochten 1.817.073 passagiers de luchthaven.In 2001, internationale luchthaven van Tirana vernoemd naar Moeder Teresa. Het bedient meer dan 30 Europese bestemmingen.

De luchthaven heeft vier verschillende bars en cafes en een restaurant. Het heeft en belastingvrije winkels en andere mogelijkheden om te winkelen, met inbegrip van een juwelier. Draadloos internet is gratis, en omvat business en VIP-lounge.