Autoverhuur Tirana

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tirana

Vind goedkope autoverhuur in Tirana door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tirana. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tirana

Autohuur Tirana
Auto huren Tirana

Tirana is de hoofdstad van Albanië met een bevolking van 421.286 (2011) inwoners.De stad werd gesticht in 1614 door de Ottomaanse bevelhebber Sulejman Pasha. Tirana is de politieke, economische en culturele centrum van Albanië.

De meest belangrijke historische gebouwen in de stad gelegen langs ‘boulevard’ de martelaren van Skanderberg plein aan de Polytechnische Universiteit. Vooral Skanderberg-plaats is een bezoek waard met de klokkentoren van de jaren 1820, die is een belangrijk symbool van de stad. Dit is ook Et’Hem Bey Mosque uit dezelfde periode als de toren, met zijn decoraties en kunst is het beschouwd als een van de mooiste moskeeën in Albanië.De beste plek om te leren over de geschiedenis van Albanië is het National History Museum in Skanderberg Square. Ook het Archeologisch Museum is een bezoek waard.

Veel mensen nemen de kabelbaan of te voet naar de belangrijkste oogpunt Tirana, Mount Dajti. Er is ook een restaurant op de top.

De Albanese eten is een mix van mediterrane en de Balkan keuken en staat bekend als smaakvol en goed. In Tirana zijn er veel goede restaurants, en een restaurant Petrelaslottet, een half uur rijden buiten Tirana, is een bezoek waard.

Internationale luchthaven van Tirana Moeder Teresa ligt op 17 km ten noordwesten van Tirana.