Autoverhuur Rusland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rusland

Vind goedkope autoverhuur in Rusland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rusland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rusland

Autohuur Rusland
Auto huren Rusland

Rusland is deels in Europa en deels in Azië – en met zijn ongeveer 17 miljoen km ² grootste land ter wereld. Ook met betrekking tot bevolking van de groten. De hele 142 miljoen mensen wonen in dit enorme land. Rusland heeft een grens gemeen met Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Wit-Rusland, Oekraïne, Georgië, Azerbeidzjan, Kazachstan, de Volksrepubliek China, Mongolië, Noord-Korea, Litouwen en Polen.

Russische hoofdstad, Moskou, dat centraal gelegen is in het Europese deel.Met een bevolking van 10,5 miljoen, het is een van de dichtstbevolkte steden ter wereld. Rusland heeft meer dan een dozijn miljoen steden – waarvan de grootste zijn Sint-Petersburg en Novosibirsk.

De westelijke delen van Rusland domineert zowel in termen van bevolking en economie. Het gebied wordt gekenmerkt door golvende laagland, terwijl de gebieden ten oosten van de Oeral – Siberië is er veel – veel dunner bevolkt en met sterke elementen van steppe, toendra en woestijn bos (taiga).Er zijn veel grote rivieren die door Rusland. De langste in het Europese deel is de Wolga en de Don, terwijl de Ob, Yenisei en Lena zijn een van de belangrijkste in de Aziatische gedeelte.

In de grote Russische steden, in het bijzonder Moskou en Sint-Petersburg, is er van oudsher een bruisend cultureel leven, met name in de kunsten, zoals theater, ballet en opera – en zo is het nog steeds. Ook circus is een belangrijk onderdeel van de Russische traditionele cultuur. Een ervaring van een heel bijzondere, bijna mythische, kunst die veel toeristen de aandacht, een reis met de Trans-Siberische spoorlijn (geopend in 1905) uit Moskou, door Siberië naar Vladivostok aantrekt. De reis duurt negen dagen.

Rusland drie grootste luchthavens in Moskou.Van deze Domodedovo International Airport het uiterste.Overigens ook Pulkovo Airport in Sint-Petersburg een van de drukste van het land.