Autoverhuur China

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren China

Vind goedkope autoverhuur in China door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in China. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

China

Autohuur China
Auto huren China

China is in Oost-Azië, en is ’s werelds meest bevolkte land met 1,3 miljard inwoners (2011). China is ook de wereld 3 grootste land in oppervlakte – na Rusland en Canada.

China grenst Noord-Korea in het noorden, Rusland en Mongolië in het noorden, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Afghanistan, Pakistan, India, Nepal en Bhutan in het westen / noordwesten en Myanmar, Laos en Vietnam in het zuidwesten.

China heeft een lange kustlijn met uitzicht op de Gele Zee, de Oost-Chinese Zee en de Zuid-Chinese Zee.

Het landschap bestaat voornamelijk uit vruchtbare vlakten in het noorden en oosten, de heuvels in het zuiden en de bergen in het zuidwesten. Noordwesten land dorre hoogvlaktes en woestijn gebieden. Himalaya gebergte ligt in het westen van China – de grens naar Nepal. Hier zijn de hoogste berg ter wereld – Mount Everest – die 8848 meter meet China heeft ’s werelds snelst groeiende economie en leidt met betrekking tot de productie van staal, kolen, cement, katoen, granen, vlees en vis. Ook elektronica goederen, kleding en schoenen uit China domineren wereldmarkt. China is ook de grootste autofabrikant ter wereld.

De hoofdstad Beijing ligt ten noordoosten van het land gelegen, en heeft ongeveer 20 miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied.

(2011). Beijing is politieke en culturele centrum van China, en hier is de beroemde bezienswaardigheden als de “Verboden Stad”, de Grote Muur, Zomerpaleis en “het Tiananmen-plein”. Peking gastheer van de Olympische Spelen in 2008.

Meest dichtbevolkte stad van China, Shanghai, ligt ten oosten van het land, met 23 miljoen inwoners (2011).Ander grote steden in het land zijn Guangzhou (11,1 miljoen inwoners), Tianjin (11,1 miljoen euro), Shenzhen (10,4 miljoen euro), Hong Kong (7 miljoen) en Dongguan (6,4 miljoen).

Groeiende toerisme van China, en heeft veel te bieden voor de bezoekers. Het land kan lokken van spannende historische en architectonische bezienswaardigheden, musea, theaters, kunst en ambachten. China biedt Ook de prachtige tempels, mausolea, kloosters en tuinen.

Passagiers die reizen naar een van de belangrijkste steden van China, heeft de beste winkels – met tal van winkelcentra en winkelcentra. Als u meer geïnteresseerd bent in outdoor-activiteiten, kan China bieden steile bergen en valleien, tropisch regenwoud, verlaten woestijnen, meren en met sneeuw bedekte bergketens.

China heeft een aantal internationale luchthavens, en de natie drukste gevestigd op de grote steden Beijing, Shanghai en Hong Kong.

Bestemmingen