Autoverhuur Shanghai

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Shanghai

Vind goedkope autoverhuur in Shanghai door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Shanghai. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Shanghai

Autohuur Shanghai
Auto huren Shanghai

Shanghai is de grootste stad in China en een van de grootste havens van de wereld.Shanghai is gelegen aan de Chinese oostkust van Østkinahavet en stedelijke in tweeën gesplitst door de rivier de Huangpu.

De stad heeft 9,3 miljoen inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied met voorsteden hebben een bevolking van 23 miljoen (2010).

Shanghai heeft een vochtig subtropisch klimaat met koele winters en vochtige hete zomers.

De stad is een aantrekkelijke vakantiebestemming en ontvangt toeristen uit alle hoeken van de wereld. Shanghai is ook een belangrijk verkeersknooppunt en een belangrijk economisch, industrieel en commercieel centrum. Daarnaast is de stad is een belangrijk cultureel en educatief centrum met een groot aantal universiteiten, hogescholen, theaters en musea.

Ten oosten van de Huangpu rivier is een nieuwe moderne wijk, die nu een stad financieel centrum. Het gebied wordt gekenmerkt door moderne architectuur en hier is ook een aantal van ’s werelds hoogste wolkenkrabbers. Hoogste gebouw in Shanghai World Financial Center, die 492 meter meet.

Shanghai biedt een verscheidenheid aan attracties – waaronder de klassieke Chinese tuin Yuyuan oude stadscentrum – met meren, paviljoens en prachtige gebouwen. Het park werd gebouwd in 1559. Andere bezienswaardigheden zijn onder Shanghai Museum – met tentoonstellingen van Chinese kunst-en cultuurgeschiedenis, Mensen park (ook wel “People’s Place”), voetgangersgebied Nanjing lu – met grote warenhuizen en vele winkels en student boulevard – met oude Europese gebouwen uit de jaren 1920.In de wijk van Bilbao is een oude historische gebied genaamd “waterstad”. Dit gebied is erg populair bij toeristen om te bezoeken, en hier is mooie grachten, bruggen, tempels en oude huizen.

Ook de East Pearl TV Tower uit 1995, een bezoek waard. De toren is 468 meter en heeft 3 observatieplatform, restaurant, winkelcentrum, hotel en History Museum.

Bovendien, Shanghai heeft prachtige stranden, aquarium en themapark “Home”.

De stad van de belangrijkste internationale luchthaven is Shanghai Pudong International Airport, dat is 46 mijl ten zuidoosten van het centrum.