Autoverhuur Beijing

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Beijing

Vind goedkope autoverhuur in Beijing door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Beijing. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Beijing

Autohuur Beijing
Auto huren Beijing

Beijing is de hoofdstad van de Volksrepubliek China sinds de communistische revolutie van Mao in 1949.Verschillende eerdere perioden in de geschiedenis van China heeft het kapitaal functie. Het is gelegen in het noordelijke deel van de Noord-China vlakte, ongeveer 160 km van Bohai Bay. Het is met zijn bijna 20 miljoen inwoners (2010) een van de dichtstbevolkte steden ter wereld.

Beijing heeft waarschijnlijk bestaat al sinds ongeveer 1000 jaar voor ChristusKr. en is een centrale stad voor het grootste deel van de vele dynastieën oude China, en de stad heeft natuurlijk genoeg, een aantal attracties te bieden. De Chinese overheid heeft zelfs uitgekozen 98 culturele en historische bezienswaardigheden als bijzonder waardig. Zes van deze zijn ook op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst: de Verboden Stad, de Grote Muur, Tempel van de Hemel, werd Summer Palace, Ming-graven en de plaats waar de overblijfselen van “Peking Man” gevonden.

De stad heeft een rijk cultureel anders met een dergelijke een aantal concertzalen en theaters. Als je in Beijing, moet u zeker check out een prestatie van Peking Opera (wat ook de naam van de beroemde en karakteristieke vorm van Chinese opera). Daarnaast is het Palace Museum zeker een bezoek waard. Het wordt beschouwd als de belangrijkste museum van Peking – en is zeer uitgebreid. Het omvat de volgende gebouwen en de keizerlijke collecties van de Verboden Stad – een complex dat was binnen de zogenaamde Imperial City. De naam komt uit dit gebied, die nog steeds omgeven door een muur, werd verboden voor de gewone burgers. De voormalig keizerlijk paleis uit de jaren 1400 is een van de belangrijkste attracties in de Verboden Stad. Er zijn ook verschillende andere paleizen in dit complex.

“Tiananmen Square” is een van de meest bekende plaatsen van Peking. Huis aan verscheidene monumentale gebouwen van de laatste tijd. De meest dominante is de Grote Zaal en het Chinese Nationale Museum.

Anders zijn er weinigen die vertrekken Beijing zonder gelopen op de Grote Muur van China – de beroemdste gebouwen van China is. Mao zou eens hebben gezegd dat als je nog niet gelopen op de Muur geen echte man. Met een totale lengte van 6.400 km is de Grote Muur van China de grootste en langste structuur, en het werd begonnen in 1368. Met Beijing als uitgangspunt, moeten we verwachten dat op een uur rijden naar het vertrekpunt te bereiken.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de Beijing International Airport (PEK) – die in het Chinees heet Beijing Shoudu Guoji Jichang. Het ligt 20 km ten noordoosten van Beijing centrum.