Autoverhuur Canada

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Canada

Vind goedkope autoverhuur in Canada door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Canada. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Canada

Autohuur Canada
Auto huren Canada

Canada is – met uitzondering van Alaska – het noordelijke deel van het Noord-Amerikaanse continent.In het gebied is ’s werelds op een na grootste land (bijna 10 miljoen km2) – terwijl de bevolking is ongeveer 33 miljoen (2010), wat betekent dat mensen in vele delen van het land relatief leven verspreid. Canada is administratief verdeeld in 10 provincies en 3 territoria.

De hoofdstad is Ottawa (ca.825 000 inwoners), maar meer steden zijn groter – met inbegrip van Toronto (de grootste), Montreal en Calgary.Andere belangrijke steden zijn Quebec en Vancouver.

Canada is een tweetalig land, waar ongeveer 62% van de bevolking Engels als hun moedertaal, terwijl ca. 25% spreekt Frans. De rest spreekt een van de vele talen van minderheden. Frans is overheersend in de provincie Quebec.

Ten noorden van het land zijn er een aantal grote eilanden, en wanneer de kust rond deze en voegt kust van het vasteland Canada is het land de totale kustlijn van bijna 100 000 km.Dit komt overeen met bijna 2,5 maal de aarde omtrek aan de evenaar. Een groot deel van het land is anders gedekt door meren en bossen.

Ten westen van het land, vinden we de machtige bergen Rocky Mountains (die ten zuiden gaat door de Verenigde Staten ), en de moderne skigebieden hier behoren tot de meest populaire toeristische attracties van Canada.Zo niet, kan het land bieden een aantal prachtige nationale parken. Een aantal van deze zijn op de UNESCO World Heritage List.

Grootste luchthaven van Canada en de belangrijkste luchthaven is Toronto Pearson International Airport.Anders, de grote internationale luchthavens ook Vancouver en Calgary.