Autoverhuur Mississauga

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mississauga

Vind goedkope autoverhuur in Mississauga door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mississauga. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mississauga

Autohuur Mississauga
Auto huren Mississauga

Mississauga is een Canadese stad in Ontario aan de oevers van Lake Ontario. Het bevindt zich op ongeveer 18 km van Toronto, en maken deel uit van de grotere Toronto.De stad heeft een bevolking van 713.443 inwoners (2011) en is de zesde grootste van Canada. In principe was het een voorstad van Toronto, en het heeft enorme bevolkingsgroei.

Veel grote bedrijven en bedrijven hebben hun hoofdkantoor in de stad, onder hen, Walmart Canada, Microsoft en General Electric.Mississauga is de thuisbasis van veel immigranten, vooral uit Oost-Europa, en iets meer dan de helft heeft Engels als moedertaal.

De meeste mensen gaan naar Toronto als ze naar buiten gaan en te eten of ervaar de cultuur, maar geleidelijk Mississauga kreeg ook hun aanbiedingen. Onder hen is de Art Gallery van Mississauga, Benares Historic House, Living Arts Centre en zelfs een speciale opera, Opera Mississauga. Square. Een Mall is het grootste winkelcentrum in Ontario en een van de grootste in Canada, en is omgeven door vele bars en restaurants.

Toronto Pearson International Airport, de grootste luchthaven van Canada, ligt ten noordoosten van de stad, op ongeveer 5 km van het centrum.