Autoverhuur Ottawa

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ottawa

Vind goedkope autoverhuur in Ottawa door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ottawa. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ottawa

Autohuur Ottawa
Auto huren Ottawa

Ottawa is de hoofdstad van Canada, gelegen in de provincie Ontario. De stad zelf heeft een bevolking van 883.000, terwijl het grootstedelijk gebied wonen iets meer dan een miljoen (2011). De hoofdstad is gelegen op de Ottawa rivier in het oosten van Ontario, en een aantal bruggen te verbinden met de naburige Hull, Quebec.

Ottawa geschiedenis gaat terug tot 1826, en de hoofdstad van de functie die het heeft gehad sinds 1867, toen Canada werd een staat.

Ottawa wordt gekenmerkt door het land administratief centrum – en ook een belangrijke universiteit. Sinds de jaren 1920 is er continue en grondige renovatie van het centrum. Ottawa wordt daarom beschouwd als een mooie en schone stad, met een aantal groene ruimten in de vorm van ruime, mooie parken en wandelpaden.

In Ottawa zijn er ook een groot aantal musea en nationale culturele instellingen. Voorbeelden hiervan zijn de National Arts Centre (theater, opera en concertzaal) en het Museum van de Kunst “National Gallery of Canada.” Ook de indrukwekkende historische museum “Musee Canadien des Civilisations”, een bezoek, ook al is het geografisch is gelegen in het “zusterstad” Hull. “Canadian War Museum” is ook een van de populairste bestemmingen van de stad. Dit is het nationale museum van Canada van de militaire geschiedenis.

Meest beroemde bezienswaardigheid van Ottawa is het Parlement gebouw met Peace Tower, gelegen op de 8 km lange Rideau kanaal. In de winter gebruik kanaal rink, waardoor het een populair recreatiegebied. Rideau Canal en de rivier Oiiawa verbindt Ottawa naar Kingston stad van Lake Ontario.Het kanaal werd al geopend in 1832, en sinds 2007 het is op de UNESCO World Heritage List.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Ottawa Macdonald-Cartier International Airport, 15 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.