Autoverhuur Hamilton

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hamilton

Vind goedkope autoverhuur in Hamilton door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hamilton. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hamilton

Autohuur Hamilton
Auto huren Hamilton

Hamilton is een havenstad in de Canadese provincie Ontario ten westen van Canada niet minder dan een uur rijden van Toronto op Lake Ontario.Het heeft 519.949 inwoners (2011).

Hamilton, net als vele Canadese steden een grote allochtone bevolking. Volgens een onderzoek van 2006, 20 procent van de bevolking buiten geboren Canada.Ongeveer 10 procent van de bevolking heeft het Frans als hun moedertaal als het Frans en het tweetalige scholen zijn gemeenschappelijk.

Toronto-Hamilton regio is de meest geïndustrialiseerde in Canada. In Hamilton produceerde 60 procent van staal gebruikt in Canada. De stad heeft vele parken en meer dan 100 watervallen en stroomversnellingen.

Hamilton staat op het punt een populaire stad onder jonge kunstenaars met kunstgalerijen, studio’s en onafhankelijke filmproductie te worden. De stad heeft een goede selectie van attracties en musea te bieden als Royal Botanical Gardens, het Oorlogsmuseum Warplane Heritage Museum en het oorlogsschip HMCS Haida Eerste Wereldoorlog, die nu wordt omgezet in een museum. Canadian Football Hall of Fame & Museum, African Lion Safari is een dierentuin met meer dan 1.000 soorten, en de Art Gallery of Hamilton met zowel klassieke als hedendaagse kunst, zijn andere attracties. Belangrijke historische gebouwen Dundurn Castle.

Hamiltons dichtstbijzijnde vliegveld is John C. Munro Hamilton International Airport, dat ligt op vijf minuten van het stadscentrum.