Autoverhuur Edmonton

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Edmonton

Vind goedkope autoverhuur in Edmonton door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Edmonton. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Edmonton

Autohuur Edmonton
Auto huren Edmonton

Edmonton is de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta. Home naar 812.201 mensen in Edmonton (2011). Het is de tweede grootste stad in de provincie na Calgary.

Edmonton is een belangrijk economisch centrum in Canada, en heeft belangrijke olie-en gasindustrie.Het is ook een belangrijke zetel van de technologische industrie. Mogelijkheden om te winkelen zijn goed in het West Edmonton Mall, het grootste winkelcentrum in Noord-Amerika en een van de grootste in de wereld. Nachtleven van de stad met bars, restaurants en pubs zijn geconcentreerd in een gebied genaamd Whyte Avenue bestaande uit een aantal drukke straten.

Edmonton staat bekend als een aantrekkelijke festival, in het bijzonder de drukke zomermaanden, waaronder de populaire volksmuziek festival Edmonton Folk Music Festival.

Edmonton biedt een verscheidenheid aan musea van verschillende grootte en type. De grootste is de Royal Alberta Museum, dat ongeveer tien miljoen objecten heeft in haar collectie. TELUS World of Science is een museum en onderzoek complex dat vijf galerijen voor tijdelijke tentoonstellingen, een IMAX-theater, een planetarium en sterrenwacht beschikt. Kunstgalerie van Alberta, voorheen de Edmonton Art Gallery, de grootste galerie in de stad met een collectie van meer dan vijfduizend kunstwerken.

Er zijn twee luchthavens in Edmonton, Edmonton City Centre (Blatchford Field) Airport en Edmonton International Airport. De laatste van die is gelegen 26 km ten zuidwesten van Edmonton is de grootste en een van de beste luchthavens in Canada.