Autoverhuur Montreal Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Montréal Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Montréal Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Montréal Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Montréal Luchthaven

Autohuur Montreal Luchthaven
Auto huren Montréal Luchthaven

Montreal Airport (YUL) – die ook onder de naam van Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport – de 3e drukste luchthaven in Canada.De luchthaven onderhouden 13 miljoen passagiers in 2010.

Montreal Airport ligt 20 km ten westen van het stadscentrum – in de buitenwijk van Dorval, en is een hub voor de luchtvaartmaatschappijen Sunwing Airlines, Air Canada, Air Transat en canjet.Het gaat rechtstreeks van de luchthaven naar 130 binnenlandse en internationale bestemmingen – met inbegrip van naar Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Europa, de Verenigde Staten en Mexico.

Vanaf het vliegveld kunt u een taxi of bus om naar het centrum van Montreal.Veel mensen willen een auto te huren in Montreal, en op de luchthaven zijn 8 erkende autoverhuurders – met inbegrip van Avis, Budget, Hertz en Thrifty.

Montreal Airport heeft anders faciliteiten zoals een wisselkantoor, een goede selectie van winkels (inclusief belastingvrije winkels), restaurants, cafes en coffeeshops. Er zijn verschillende hotels in de omgeving, en het Marriott Hotel ligt naast de luchthaven.