Autoverhuur Québec

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Québec

Vind goedkope autoverhuur in Québec door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Québec. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Québec

Autohuur Québec
Auto huren Québec

Quebec is de hoofdstad van de provincie Quebec ligt ten oosten van Canada.De stad heeft een bevolking van 516.622 inwoners (2011). De meerderheid van de bevolking Frans als hun moedertaal.

Het is een van de oudste stad van het noorden van Noord-Amerika van Mexico, en de enige slotgracht nog steeds intact.De oude binnenstad van Quebec (Vieux Quebec) werd aangesteld om een ​​deel van de wereld erfgoed door de UNESCO in 1985

De stad werd gesticht door Samuel de Champlain in 1608. Quebec is de tweede oudste Europese nederzetting in Noord-Amerika die nog steeds in gebruik is. Quebec is een van de belangrijkste bestemmingen van Canada voor toeristen en een van de weinige plaatsen in het land waar men een gevoel voor geschiedenis te krijgen. De oude stad is omgeven door solide en intacte muren en bastions. Veel van de gebouwen binnen de muren zijn van de tijd onder Franse koloniale overheersing (1603-1763), een van hen is de Basilique Notre Dame du Quebec. Chateau Frontenac is een kasteel dat is omgebouwd tot een hotel, en slechts een van de vele accommodatie. De stad is een meerderheid van de studenten met drie universiteiten.

Quebec is ook bekend om zijn carnaval in de winter en het feest van San Juan Bautista. Toeristische attracties in de buurt van de stad zijn Montmorency Falls en de basiliek van Sint-Anne-de-Beaupre.

Quebec City Jean Lesage International Airport ligt op 11 km ten zuidwesten van de stad.