Autoverhuur Banff

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Canada
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Banff

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Banff

Vind goedkope autoverhuur in Banff door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Banff. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Banff

Autohuur Banff
Auto huren Banff

Banff ligt op 130 km ten westen van Calgary in het Banff National Park in Alberta. Banff is de ideale locatie voor degenen die genieten van de bergen. Het dorp heeft 7.584 inwoners (2011) en de verstedelijking is zeer beheerst en beperkt tot Banff is in een nationaal park.

Banff is een van Canada’s meest bezochte toeristische bestemming vanwege de bergen, de Canadese Rocky Moutains, en heeft een breed scala aan buitenactiviteiten in de zomer en de winter. De groei van de stad in de afgelopen jaren heeft geleid tot bezorgdheid onder sommige milieuactivisten die vrezen zal het park beschadigen.

Voor het zijn zo’n kleine plaats, zijn er vele hotels, restaurants en een bruisend uitgaansleven in het hoogseizoen. Het is een korte afstand naar Lake Louise en Kanaskis County, het maken van Banff extra aantrekkelijk. Men moet niet missen de fascinerende fee schoorstenen genaamd Hoodoos in Banff National Park.

De meest populaire bergen in de omgeving Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2.998 m) en Mount Norquay (2134 m), die bekend staat om zijn grote skiën en mountainbiken mogelijkheden. Men kan de gondel naar de top van Sulphur Mountain (2281) dat is een goede uitvalsbasis om veel van de warmwaterbronnen te bezoeken.

Banff heeft de beroemde World Television Festival, Banff Mountain Film Festival en Banff Music Festival. De stad is het uitgangspunt voor de 4417 km lange Great Divide Mountain Bike Route, eindigend in New Mexico in de Verenigde Staten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Calgary International Airport, dat ligt op ongeveer 150 km afstand.