Autoverhuur Bramton

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bramton

Vind goedkope autoverhuur in Bramton door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bramton. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bramton

Autohuur Bramton
Auto huren Bramton

Brampton is een stad in de Canadese provincie Ontario, die ongeveer 40 km ten westen van het centrum van ligt Toronto en behoren tot grote Toronto.Het heeft een bevolking van 523.911 inwoners (2011).

Brampton was ooit bekend als Canada van bloemen vanwege de belangrijke glastuinbouw in de stad. Omdat Brampton kan worden gezien als een buitenwijk in Toronto, trekt het niet bijzonder veel toeristen. De meeste mensen gaan naar Toronto als ze willen om uit te gaan, te gaan winkelen of genieten van culturele activiteiten. Maar Brampron heeft toch een rijke cultuur met inbegrip van zijn eigen symfonie. Het onlangs geopende Rose Theatre (oorspronkelijk de Brampton Performing Arts Centre) is zeer populair geworden en een belangrijke trekpleister voor diverse restaurants en activiteiten.

Brampton heeft een grote allochtone bevolking. Volgens een onderzoek uit 2011 waren Engels als moedertaal van 51,7% van de bevolking. De tweede meest voorkomende taal is Punjabi gesproken door 17,5% van de bevolking.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Toronto Pearson International Airport Gelegen 22.5 km ten noordwesten van Toronto.Het is de drukste luchthaven in Canada.