Autoverhuur Toronto Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Toronto Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Toronto Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Toronto Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Toronto Luchthaven

Autohuur Toronto Luchthaven
Auto huren Toronto Luchthaven

Toronto Airport (YYZ) is de grootste luchthaven van Canada, en onder de 30 drukste ter wereld. De luchthaven is ook bekend als “Toronto Pearson International Airport” ligt 27 km ten noordwesten van Toronto.De luchthaven heeft 31 miljoen passagiers per jaar (2010), en een aantal luchtvaartmaatschappijen hebben hier hun hoofdkantoor – met inbegrip van Air Canada.

Toronto Airport werd geopend in 1939, en heeft momenteel twee terminals. Een totaal van 65 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van hier tot 180 bestemmingen in binnen-en buitenland.

Er zijn goede vervoersverbindingen van de luchthaven naar het centrum van Toronto, en u kunt kiezen tussen express bus, trein (Train Link) of taxi. Als u een auto wilt huren in Toronto, kunt u uw auto ophaalt bij aankomst op de luchthaven. Bekende autoverhuurbedrijven hebben hun kantoren hier – waaronder Avis, Budget, Dollar / Thrifty, Hertz, National / Alamo en Enterprice.

Toronto Airport heeft een aantal faciliteiten beschikbaar zijn voor bezoekers – met inbegrip van gratis draadloos internet (WiFi), breed scala aan winkels (inclusief duty free), een wisselkantoor, bureau, restaurants, cafes, bars, en een medisch centrum.

Op de luchthaven, kunnen Sheraton Gateway Hotel, en je gaat in de terminals en het hotel. Er zijn ook verschillende hotels in de directe omgeving.