Autoverhuur Montreal

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Montréal

Vind goedkope autoverhuur in Montréal door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Montréal. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Montréal

Autohuur Montreal
Auto huren Montréal

Montreal is gelegen in het zuidoosten van Canada, en is de grootste stad in de provincie Quebec.Montreal heeft 1,7 miljoen inwoners (2011), terwijl de bevolking van het grootstedelijk gebied is 3,7 miljoen. Montreal ligt op een eiland (“Ile de Montreal”), waar de rivieren Ottawa en St. Lawrence te voldoen. Het eiland is verbonden met het vasteland door een reeks bruggen.

Van Montreal is de provincie de financiële, commerciële en industriële centrum en een belangrijke haven. De officiële talen zijn Frans en Engels, waar Frans overheerst.

Montreal heeft een rijk cultureel leven, en tal van toeristische attracties. De stad heeft geweldige musea, kunstgalerijen en parken. In “Downtown” is stadsbeeld wordt gedomineerd door moderne wolkenkrabbers, winkels en winkelcentra, evenals een aantal uitgaansgelegenheden.

Andere belangrijke bezienswaardigheden zijn Montreal de goed bewaard gebleven historisch centrum – Vieux Montreal – met zijn oude gebouwen, smalle straatjes en charmante sfeer, het Quartier Latin St. Denis – waar de jaarlijkse jazz en hield filmfestivals, de kerk van Saint-Joseph in 1967, de Notre-Dame kerk in gotische stijl uit 1824 en “Kateri Tekawita Museum” – een museum van de Native American cultuur en geschiedenis.

Dichtstbijzijnde luchthaven Montreal International Airport – Pierre Elliott Trudeau, op 25 mijl ten zuidwesten van het centrum.