Autoverhuur Vancouver

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Vancouver

Vind goedkope autoverhuur in Vancouver door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vancouver. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vancouver

Autohuur Vancouver
Auto huren Vancouver

Vancouver is gelegen in het zuidwesten van Canada de Pacifische kust, en behoort tot de provincie British Columbia.De stad is gelegen in een heuvelachtig terrein aan de Burrard schiereiland aan de baai Burrard Inlet, en is omgeven door zee en bergen.

Vancouver heeft 612.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 2,2 miljoen (2007). Vancouver gastheer van de Olympische Winterspelen in 2010 en is sindsdien groeit het toerisme. Vancouver is een multiculturele stad met veel etnische en verschillende religies. Ongeveer 30% van de bevolking is Chinees en veel toeristen vinden hun weg naar de stad “China Town”. Klimatologische Vancouver staat bekend als een regenachtige stad, met uitzondering van de periode van juni tot september. In de zomer de zandstranden van de stad zeer populair.

Een populaire toeristische attractie in de stad is 177 meter hoge toren “Harbour Centre Tower” gelegen aan de haven. De toren heeft Observatiedekken – “Vancouver Lookout” – waar bezoekers 360-graden panoramisch uitzicht over de stad en de bergen.

Andere attracties in Vancouver zijn art gallery “Vancouver Art Gallery” – met meer dan 8.000 kunstwerken, de 98 meter hoge wolkenkrabber “Navy Building” uit 1930 in Art Deco-stijl, en Stanley Park met zijn aquarium.

Vancouver International Airport ligt op 15 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.