Autoverhuur Winnipeg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Winnipeg

Vind goedkope autoverhuur in Winnipeg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Winnipeg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Winnipeg

Autohuur Winnipeg
Auto huren Winnipeg

Winnipeg is de hoofdstad en grootste stad van de provincie Manitoba in Canada met een bevolking van 730.018 inwoners (2011).Het is gelegen aan de samenvloeiing van de Rode Rivier en de Assiniboine elkaar in het midden van Canada.

De eerste Europeaan die hier aankwamen was Sieur de La Verendrye, een Franse officier die naar het gebied kwamen in 1738. Maar Winnipeg area was al een belangrijk handelscentrum voor inheemse volken voordat de Europeanen kwamen. Vandaag de dag is de stad een van de belangrijkste commerciële Canada, financieel en industrieel centrum.

Winnipeg heeft een zeer goed ontwikkeld kunst en cultuur met een eigen Symphony Orchestra en het Royal Winnipeg Ballet is de oudste ballet van Canada onderneming. Winnipeg staat bekend om zijn vele film-en reclame productiebedrijven en een grote onafhankelijke film gemeenschap. Winnipeg drie grootste podia zijn de Centennial Concert Hall, Manitoba Theatre Centre (MTC) en het Pantages Playhouse.

De stad staat bekend om zijn vele festivals. Een van hen is Folklorama is de grootste en oudste multi-cultureel festival in de wereld. Winnipeg Fringe Theatre Festival is de op een na grootste alternatieve theaterfestival in Noord-Amerika als The Winnipeg International Writers Festival schrijvers brengt van over de hele wereld naar Winnipeg voor workshops en lezingen.

Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport ligt op 10 km van de stad.