Autoverhuur Niagara Falls

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Niagara Falls

Vind goedkope autoverhuur in Niagara Falls door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Niagara Falls. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Niagara Falls

Autohuur Niagara Falls
Auto huren Niagara Falls

Niagara Falls is een groep van drie watervallen in de Niagara rivier die stroomt van Lake Erie en Lake Ontario. Niagara Falls is gelegen op de grens tussen Verenigde Staten en Canada tussen Ontario en de staat New York.De watervallen zijn niet bijzonder groot, maar zeer breed, en leidt tot zes keer meer water per seconde dan Victoria Falls. Niagara is afkomstig van Native American en betekent “donder water ‘

Horseshoe wordt de watervallen aan de Canadese zijde met een totale breedte van 640 m en een hoogte van 54 m Ze worden gescheiden door Goat Island eiland en 94% van het water dat door de Horseshoe Falls. Het recht van de waterval gelegen aan de Amerikaanse kant van de Niagara Falls is 305 m breed en 50,9 m hoog.

De internationale grenslijn werd oorspronkelijk getrokken door de Horseshoe Falls reeds in 1819, maar de grens is al lang ter discussie als gevolg van natuurlijke erosie en de bouw. In 1929, Canada en de Verenigde Staten een overeenkomst getekend om de watervallen te bewaren, omdat een groot deel van de stroom gaat naar de productie van hydro-elektrische energie. Zware erosie, 0,6 tot 3 meter per jaar, te verplaatsen valt verder en verder naar het zuiden in de richting van Lake Erie.

‘S Nachts is het populair om de vallen van de Canadese kant te bewonderen omdat kunstmatige lampjes verlichten beide kanten.

Aan de Amerikaanse kant, er zijn touroperators die wandelaars leidt tot een punt onder de waterval genaamd Bridal Veil. Op de Canadese kant zijn er platforms die een spectaculair uitzicht op de Falls te bieden. Dat is sterrenwachten met apparatuur die de indruk wekken onder de waterval geeft.

De dichtstbijzijnde luchthavens naar de Niagara Falls Airport, maar het is zeer klein. Buffalo-Niagara International Airport ligt op 40 mijl van de watervallen.