Autoverhuur Abbotsford

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Abbotsford

Vind goedkope autoverhuur in Abbotsford door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Abbotsford. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Abbotsford

Autohuur Abbotsford
Auto huren Abbotsford

Abbotsford is een Canadese stad gelegen in de provincie British Columbia ongeveer 75 mijl van Vancouver in het land. De bevolking is 133.497 inwoners (2011), en het is de grootste stad in British Columbia.

Abbotsford is de derde meest etnisch diverse stad in Canada na Toronto en Vancouver.Ongeveer een kwart van de bevolking werd geboren buiten Canada. Het merendeel van de immigranten zijn afkomstig uit Zuidoost-Azië.

Belangrijkste industrie is de landbouw, en in de loop van het jaar zijn er verschillende agrarische beurzen en tentoonstellingen. Plattelandstoerisme is ook wijdverbreid. De stad heeft een grote kunst centrum voor hedendaagse kunst, Laarzen Ford Arts Centre, met geluid en licht shows. Castle Fun Park is een pretpark voor kinderen. Abbotsford is omgeven door bergen en er zijn goede wandelingen. Veel ook een bezoek brengen Claybourne dorp, een idyllisch dorpje gelegen buiten de stad.

Abbotsford International Airport ligt op 4 mijl ten zuidwesten van het centrum. De luchthaven staat bekend om de jaarlijkse Abbotsford International Airshow.