Autoverhuur Hong Kong

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hong Kong

Vind goedkope autoverhuur in Hong Kong door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hong Kong. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hong Kong

Autohuur Hong Kong
Auto huren Hong Kong

Hong Kong (Chinees: Xiang Gang) is gelegen aan de zuidoostkust van China de Zuid-Chinese Zee.Hong Kong is een speciale administratieve regio (SAR), die een hoge mate van autonomie heeft. Regio Hong Kong bestaat uit 3 districten: Hong Kong Island, Kowloon Peninsula en de New Territories (waaronder een deel van het vasteland en een aantal eilanden).

Hong Kong is een van de meest dichtbevolkte gebieden in de wereld, en de stad heeft 7.000.000 inwoners (2011). Het wordt ook beschouwd als ’s werelds drukste haven en is ook’ s werelds 3e toonaangevende commercieel en financieel centrum – na Londen en New York.Daarnaast is Hong Kong is een van de meest dynamische regio’s van Azië en een van de rijkste gemeenschappen in Azië.

De stad heeft een subtropisch klimaat met droge, zachte winters en hete, vochtige zomer.

Hong Kong heeft grote toerisme sinds de jaren 1990, en 36 miljoen bezoekers gehad in 2010. De stad staat bekend om zijn skyline met tal van hoogbouw en wolkenkrabbers. Hong Kong wordt vaak beschreven als een plaats waar ‘East meets West’. De cultuur is een mix van de Chinese van het gebied wortels en invloeden van zijn tijd als een Britse kolonie.

Hong Kong is een shopping mekka met tal van grote winkelcentra, warenhuizen, markten en winkels.

Enkele van de meest populaire attracties in Hongkong zijn uitzicht op de stad vanaf de berg “Victoria Peak” (552 m), waar u kunt ook een bezoek brengen de winkel-en vrijetijdscentrum “Peak Tower” Wolkenkrabbers langs haven “Victoria Harbour”, Hong Kong Heritage Museum – met uitgebreide tentoonstellingen, geschiedenis, kunst en cultuur Art Museum “Hong Kong Museum of Art” en de 305 meter hoge gebouw Banc of China uit 1990.

De stad heeft ook een maritiem museum, spoorweg museum, wetenschapsmuseum en folk museum. Daarnaast zijn er verschillende pretparken in de stad – met inbegrip van de Hong Kong Disneyland Resort. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden om te zwemmen hier met zandstranden.

Het ook aan te raden een bezoek aan het eiland Lantau, waar men een indrukwekkende 26 meter hoge Boeddhabeeld te zien.

De stad van de belangrijkste luchthaven Hong Kong International Airport ligt 40 mijl ten westen van het centrum.