Autoverhuur Noorwegen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Noorwegen

Vind goedkope autoverhuur in Noorwegen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Noorwegen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Noorwegen

Autohuur Noorwegen

Auto huren Noorwegen

Noorwegen ligt ten westen op de Scandinavische schiereiland, en heeft ongeveer 4,9 miljoen mensen (2011). De archipel van Svalbard Jan Mayen en eiland in de noordelijke Atlantische Oceaan behoort ook tot Noorwegen. Het grenst in het oosten door Zweden en Finland en de Russische Federatie in het noord-oostelijk deel.Noorwegen wordt omringd door zee in het noorden, westen en zuiden van de Barentszzee, de Noorse Zee, Noordzee en het Skagerrak.

Noorwegen is verdeeld in vijf regio’s – Oost-, Zuid-, West-Noorwegen, Trøndelag en Noord-Noorwegen.

Noorwegen is een lang en bergachtig land met grote hoogteverschillen – en de hoogste top is de top – die 2.469 m meet Noorwegen heeft ook een groot terras aan de kust riffen met talrijke grote en kleine eilanden, en aan de westelijke landschap bestaat uit diepe fjorden omringd door steile bergen. Trøndelag heeft een meer golvende landschap, en in het noorden van Noorwegen zijn zowel het snijden boerderij en berggebieden. Verst noorden in Finnmark landschap bestaat voornamelijk uit vlakke vlaktes.

Er zijn 8 locaties in Noorwegen, dat is een UNESCO World Heritage Site en trekt veel toeristen. Dit is Bryggen Bergen (de oude Hanzestad houten gebouwen), Urnes staafkerk uit 1140, de stad Røros, houtsnijwerk in Alta, Vega eilanden in Nordland, Struve Geodetic Arc in Hammerfest, Geiranger Fjord in Møre en Romsdal, en Nærøyfjord in de provincie.

Oslo is de hoofdstad en grootste stad – met ongeveer 607.000 inwoners (2011).Oslo is het hoofd van Oslo Fjord en heeft een aantal populaire toeristische attracties – waaronder de hoofdstraat, de Karl Johans Gate, het Koninklijk Paleis, Frogner Park, de Big Ben, het Vikingschip Museum, de National Gallery en het Opera House.

De belangrijkste luchthaven van Noorwegen is Oslo Airport – Gardermoen, gelegen 60 km ten noordoosten van de hoofdstad.Andere belangrijke internationale luchthavens Bergen Airport – Flesland, Stavanger – Sola en Trondheim Airport – Værnes.

Bestemmingen

Menu