Autoverhuur Sogndal

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sogndal

Vind goedkope autoverhuur in Sogndal door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sogndal. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sogndal

Autohuur Sogndal
Auto huren Sogndal

Sogndal is een gemeente en een dorp in het graafschap diep in de Sognefjord. In het noorden, de gemeente Jølster, in het oosten aan Luster, in het zuiden naar Laerdal en Vik, in het zuidwesten tot Leikanger en het westen naar Balestrand en Forde. Het moet 7 435 (2012) inwoners in Sogndal.

Sognefjord is diepste en langste fjord van Europa en een populaire toeristische bestemming. Er zijn verschillende veerboten tussen gemeenschappen langs de baai en de snelheid van de Sogndal Bergen.Sogndal is een goed uitgangspunt voor een, zoals de natuur, en de nabijgelegen staat bekend natuurgebieden Jostedalsbreen, Jotunheimen en Breheimen.

Sogndal Municipality heeft een rijke culturele geschiedenis. Kaupanger staafkerk uit het begin van de 1100 is een van de oudste staafkerk van Noorwegen kerken. In Kaupanger, op ongeveer 10 km van Sogndal, is ook de Heiberske Collecties – Sogn Folk Museum, zichzelf. Dit is een van de oudste museum, openluchtmuseum beschikt over 40 gebouwen. In het dorp Fjærland Noorse gletsjer museum en Boekenstad.

Sogndal is de bijnaam van de “juice dorp” vanwege Lerum bewaard AS, Noorwegen grootste jam en sap fabrikant, gevestigd in de stad.

De dichtstbijzijnde regionale luchthaven is Sogndal Airport, Haukasen, gelegen op 20 km buiten het centrum van Sogndal.