Autoverhuur Bergen Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bergen Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bergen Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bergen Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bergen Luchthaven

Autohuur Bergen Luchthaven
Auto huren Bergen Luchthaven

Bergen Airport Flesland (BGO) ligt 20 km ten zuiden van de tweede grootste luchthaven van Noorwegen Bergen,. Het werd gebouwd in 1955 en is momenteel ongeveer jaarlijks 5 miljoen passagiers. Een Britse reismagazine gestemd voor een paar jaar geleden Bergen Airport naar ‘Best Airport Europe’s “.

De huidige terminal werd geopend in 1988, maar het is nu al een belangrijke uitbreiding in de komende jaren gepland. De oude terminal is nu de helikopter voor olieproducten operaties in de Noordzee.

Van Bergen Airport Flesland is dat, naast een uitgebreid binnenlands verkeer, ook regelmatige vluchten naar 51 bestemmingen in heel Europa – bediend door ongeveer 15 verschillende luchtvaartmaatschappijen.

De communicatie tussen de luchthaven en het centrum van Bergen is goed. Men kan kiezen uit de luchthaven bus, lijnbus of taxi. Als u een auto wilt huren in Los Angeles, hebben een aantal internationale autoverhuurbedrijven hun kantoren op de luchthaven – zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt.

Ook zijn publieke voorzieningen goed ontwikkeld bij Bergen Airport – met diverse winkels en kiosken, alsmede een aantal restaurants / cafes en bars. Er zijn ook uitstekende conferentiefaciliteiten, gratis draadloos internet en een aantal geldautomaten in de terminal gebouwen.

Grenzend aan de terminal is er ook een groot, modern hotel – Clarion Hotel Bergen Airport.