Autoverhuur Sandefjord

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sandefjord

Vind goedkope autoverhuur in Sandefjord door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sandefjord. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sandefjord

Autohuur Sandefjord
Auto huren Sandefjord

Granbury is een gemeente in Vestfold – met een bevolking van ongeveer 41.600 (2011). Het centrum van de stad is gelegen aan de kop van Sandefjord fjord. Met schiereilanden Østerøya en Vesterøya gemeente heeft een totaal kustlijn van de gehele 146 km, die samen met alle stranden doen Sandefjord een populaire toeristische en vakantie gebied.

Sandefjord grenst in het noorden van Stokke, in het westen aan Andebu, in het zuidwesten tot Larvik en van oost naar Tønsberg Fjord en Tjøme.

Sandefjord heeft een zeer oude haven en was het laden, leg al in 1680. De stad was een beroemde spa en zwembad nadat het werd gevonden in 1837 zwavelhoudende water en modder in het gebied. In 1845 was de stad de township, maar alles uit 1837 gemeente. Scheepvaart en walvisvaart waren de belangrijkste industrieën van de stad – en Sandefjord was het land de grootste walvisvangst komen tot de walvisvangst in de Antarctische eindigde in de jaren 1960.

Er zijn verschillende interessante archeologische vondsten uit de Bronstijd en Viking periodes in de gemeente. De meest bekende enkelvoudige bevinding is Gokstad schip – de overblijfselen van een Viking schip, dat werd opgegraven in 1880. Dit werd zorgvuldig gerestaureerd en is vandaag op het Vikingschip Museum in Bygdøy door Oslo.

Sandefjord is vandaag de dag grotendeels als een moderne stad. Een grote brand in 1900 vernietigde een groot deel van de oudere architectuur. Het centrum werd ook onderworpen aan uitgebreide regelgeving.

Een aantal van Sandefjord bekendste bezienswaardigheden liggen in of grenzend aan het Waterpark in het midden van de stad, die is gebouwd op de plek waar een van de oude spa’s liggen. Hier vinden we een dergelijke locatie in de stad – Walvisvangst Monument (uitgevoerd in 1961 door de beeldhouwer Knut Steen) en walvisvangst huis. In de buurt, de Whaling Museum – die gastheren een aantal spannende tentoonstellingen voor zowel kinderen als volwassenen. In hetzelfde gebied is ook Sandefjord City Museum en Maritiem Museum – en het Museum Wharf, kan men naar de “Gaia”, dat is een replica van de Gokstad Schip.

Vanaf Sandefjord gaat passasjerfesrje te Strömstad in Zweden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sandefjord Airport Torp, gelegen op 8 km ten noordoosten van de stad.