Autoverhuur Zweden

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zweden

Vind goedkope autoverhuur in Zweden door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zweden. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zweden

Autohuur Zweden

Auto huren Zweden

Zweden is op het oostelijke deel van het Scandinavische schiereiland, grenzend aan Noorwegen in het westen en Finland in het noordoosten.Zweden heeft 9,4 miljoen inwoners (2011). Het land heeft verbinding met Denemarken in het zuidwesten via de 16 km lange “Oresund Bridge ‘, die bestaat uit een brug en tunnel voorzieningen per spoor en snelweg tussen Malmö en Kopenhagen.

Zweden heeft de zeegrenzen Estland, Letland, Polen, Duitsland en Rusland, en heeft ook een kustlijn met uitzicht op Skagerrak, het Kattegat en Öresund in het westen, de Baltische Zee in het zuiden en de Botnische Golf en de Botnische Golf in het oosten.

De grote eilanden Gotland en Öland in de Oostzee behoort ook tot Zweden.

Zweden is opgedeeld in 3 verschillende soorten terrein: het Noord-Zweedse Hooglanden – waar het land de hoogste berg Kebnekaise is (2111 m), tussen de Zweedse laagland – met enkele van de grootste meren van Zweden – met inbegrip van Vänern en Vättern en de sørsvenske Highlands en Scania – die meestal bebost vlakke landschap.

De hoofdstad van Zweden is Stockholm, die is gelegen op de oostelijke kust van de Baltische Zee.Stockholm is de grootste stad met ongeveer 1,4 miljoen inwoners, en is ook de belangrijkste politieke en economische Zweden centrum. Stockholm heeft een groot winkel-en culturele voorzieningen, evenals een aantal historische bezienswaardigheden.

Andere belangrijke steden in Zweden, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås en Örebro.

Het land de belangrijkste luchthaven is de internationale luchthaven van Stockholm – Arlanda, maar Luchthaven Gothenburg – Landvetter, Luchthaven Stockholm – Skavsta en Malmö Airport heeft veel verkeer.

Bestemmingen

Menu